‘Ocean’s Eleven’-prequel met Margot Robbie in de maak

Margot Robbie lijkt het nieuwe paradepaardje van Warner Bros. te worden. De actrice is namelijk naast Barbie in de nieuwe film Barbie nu ook gecast in een nieuwe Ocean’s Eleven-film. Dat zou een prequel worden van de Ocean’s-films met o.a. George Clooney en Brad Pitt. Wanneer de prequel precies zal uitkomen, is nog niet bekend.

Warner Bros. gaat zich nog eens aan Ocean’s Eleven wagen. Het bedrijf maakte in 2001 al eens een versie met o.a. George Clooney, Brad Pitt en Julia Roberts, waarna ook Ocean’s Twelve en Ocean’s Thirteen nog volgden. Van die films zou er nu een prequel gemaakt worden met actrice Margot Robbie in de hoofdrol. De productie zou begin 2023 van start gaan.

Ocean’s Eleven

Ocean’s Eleven is een van de bekendste heist movies van de laatste twintig jaar. In 2001 kwam de eerste film uit, waarin o.a. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts en Andy Garcia te zien waren. In 2004 en 2007 volgden ook nog Ocean’s Twelve en Ocean’s Thirteen. Ook die twee films werden een succes.

Een aantal jaar geleden, in 2018, kwam Warner Bros. met Ocean’s 8. Dat was een versie met vooral vrouwen in de hoofdrol, waaronder Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Sarah Paulson en Helena Bonham Carter. En ook nu, in de nieuwe Ocean’s-film, zal een vrouw de hoofdrol spelen. Al zal dat geen sequel zijn op de film uit 2018.

De nieuwe Ocean’s Eleven wordt namelijk een prequel van de verhalen uit de eerste filmreeks. De film zou zich afspelen in de jaren ’60 en vooral gaan over de geschiedenis van de organisatie. Wie er naast Margot Robbie nog te zien zal zijn, is nog niet bekend. Ook een releasedatum is er nog niet.

Meer
Lees meer...