Left Right
scrollTop top

Olivia Rodrigo over ‘Drivers License’-sketch in ‘Saturday Night Live’: “Beste verjaardagscadeau ooit!”


Olivia Rodrigo
© Olivia Rodrigo – Isopix (Foto: Mark Von Holden/Invision/AP)

Olivia Rodrigo veroverde vorige maand de hele wereld met haar Drivers License. Het nummer stond in bijna alle hitlijsten wereldwijd helemaal bovenaan, en het nummer is ook de makers van Saturday Night Live niet ontgaan. Afgelopen weekend, op de achttiende verjaardag van de zangeres, heeft Drivers License z’n eigen sketch gekregen.

Saturday Night Live weet wel vaker de grootste sterren te strikken om host van een aflevering te worden. Dat was ook afgelopen zaterdag het geval. Niemand minder dan Bridgerton-acteur Regé-Jean Page vervulde die rol. En dat deed ie met verve.

Drivers License

Eén van de sketches waarin ‘The Duke of Hastings’ te zien was, ging over de monsterhit Drivers License van Olivia Rodrigo. In die sketch staat de (mannelijke) SNL-cast op het punt om een spelletje pool te beginnen. Maar Regé-Jean Page wil “eerst z’n liedje spelen”. Hij draait zich om naar de jukebox en Drivers License knalt door de boxen.

De stoere mannen worden allemaal op slag emotioneel. Ze doen dan wel alsof ze het nummer nog nooit hadden gehoord, maar stiekem staan ze mee te zingen. Later bespreken ze ook nog welke andere artiesten ze in Drivers License herkennen. Zijn het Billie Eilish-vibes? Of lijkt het nummer toch meer op die van Taylor Swift? Volgens Regé-Jean Page is het “puur Olivia”.

“Beste verjaardagscadeau ooit!”

Oliva Rodrigo, die meespeelt in onder andere High School Musical: The Musical: The Series op Disney Channel, kreeg de sketch ook te zien. Die werd afgelopen zaterdag uitgezonden, en laat dat nu net de verjaardag van de jonge zangeres/actrice zijn.

Ze was volledig overdonderd en deelde haar enthousiasme via Twitter. “De Drivers License SNL-sketch is het beste verjaardagscadeau ooit!”, schreef ze. “Ik sta te trillen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…