Opnames ‘Joker: Folie à Deux’ afgerond; Todd Phillips deelt nieuwe setfoto’s

De opnames voor de aankomende film Joker: Folie à Deux zijn afgerond. Dat heeft regisseur Todd Phillips laten weten op Instagram. Hij deed dat in een post waarin hij twee setfoto’s deelde van hoofdrolspelers Lady Gaga (Harley Quinn) en Joaquin Phoenix (Joker).

Na een laat week van shoots in de ondertussen iconisch geworden Bronx Shakespeare Steps zijn de opnames voor Joker: Folie à Deux afgesloten. Die opnames gingen vier maanden geleden van start. Nu begint er een lange postproductie die maar liefst anderhalf jaar in beslag zal nemen. Pas daarna wordt de sequel op Joker in de cinema verwacht.

Joaquin Phoenix en Lady Gaga

Hoe dat vervolg er zal uitzien, blijft voorlopig afwachten. Er zijn al langer geruchten dat de film een musical zal worden, maar heel zeker is dat nog steeds niet. Wel weten we dat naast hoofdrolspeler Joaquin Phoenix als Arthur Fleck of Joker Lady Gaga deze keer ook te zien zal zijn. Zij speelt Dr. Harleen Quinzel, beter bekend als Harley Quinn.

Van Lady Gaga als Harley Quinn kregen we halverwege februari een eerste setfoto te zien, samen met Joker. Deze keer heeft regisseur en scenarist Todd Phillips twee aparte foto’s gedeeld van beide hoofdrolspelers. We zien hen daarop allebei met hun kenmerkende make-up.

“Het zit er op. Met dank aan deze twee (en de rest van hele cast) en de beste crew die de filmindustrie te bieden heeft. Ik ga nu in een grot (montagekamer) kruipen en alles in elkaar zetten”, schreef Phillips erbij.

Meer
Lees meer...