Opnames ‘Nonkels’ seizoen 2 zijn begonnen! Bekijk hier de eerste beelden

Geweldig nieuws voor de fans van de Play4-reeks Nonkels. Want de opnames van het tweede seizoen zijn officieel van start gegaan. In een filmpje, dat te zien is op de Instagrampagina van Play4, zijn de nonkels Willy (Rik Verheye) en Luc (Jelle De Beule) te zien. Ze proberen hun nieuwste kunstgras te tonen, maar dat lukt toch niet helemaal.

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de fictiereeks Nonkels op Play4. Daarin maakten we kennis met de drie nonkels Luc (Jelle De Beule), Willy (Rik Verheye) en Pol (Wim Willaert). Op een dag dook plots de Kameroense vluchteling Innocent (Blaise Afonso) op bij Luc en zijn vrouw Carine (Isabelle Van Hecke). En dat gooide hun leven aardig overhoop. Nog voor het einde van het eerste seizoen kondigde Play4 aan dat de reeks een tweede seizoen zou krijgen en de opnames daarvoor zijn nu van start gegaan.

Nonkels seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen van Nonkels waren Pol en Innocent “getrouwd” in een poging om Innocent in het land te houden. Maar in het tweede seizoen zal dat huwelijk onder druk komen te staan omdat Innocent tijdens een inburgeringscursus hopeloos verliefd wordt.

Ondertussen vindt Luc een job aan de kassa bij Tuincentrum Van Eeden, wat Carine maar matig kan appreciëren. Wanneer uitgerekend dat tuincentrum de concurrentie aangaat met Kunstgrassen Willy dreigt alles opnieuw te ontaarden. De hoofdcast uit het eerste seizoen keert dus terug, daarnaast krijgt Wim Opbrouck een grotere rol als de baas van Tuincentrum Van Eeden.

Opnames gestart

Op de Instagrampagina van Play4 verscheen vandaag een video met Rik Verheye en Jelle De Beule met een valse dubbele kin en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de opnames voor het tweede seizoen van Nonkels zijn van start gegaan. In de video probeert Willy (Rik Verheye) z’n nieuwste kunstgras te tonen, maar de technologie van Instagram is toch niet helemaal voor hem weggelegd.

Een exacte startdatum voor het tweede seizoen van Nonkels is er voorlopig nog niet, maar Play4 liet eerder al weten dat we het tweede seizoen nog dit najaar mogen verwachten.

Het eerste seizoen van Nonkels is te herbekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...