Opnames ‘Squid Game 2’ zijn van start gegaan

We kennen sinds kort de volledige cast voor het tweede seizoen van Squid Game. Hoofdrolspeler Lee Jung-jae (Seong Gi-hun) verklapte al dat de opnames deze zomer van start zouden gaan en dat is nu officieel het geval. De eerste opnames vonden plaats in de internationale luchthaven van Incheon, waardoor we dus ook kunnen vermoeden dat het tweede seizoen zal starten waar het vorige eindigde.

Het tweede seizoen van Squid Game komt eraan. De opnames voor dat seizoen zijn zo al van start gegaan in Zuid-Korea. Daarbij was er al sprake van een incident in de luchthaven van Incheon.

Problemen in de luchthaven

Vandaag, op dinsdag 11 juli 2023, deelde een anonieme gebruiker een post op een Zuid-Koreaans forum. De persoon klaagde over een interactie met het productieteam van Squid Game. Het ging om opnames in de internationale luchthaven van Incheon. Daarbij werd een roltrap afgezet. Maar dat gebeurde volgens de persoon op een onbeleefde manier. Ondertussen kwam er al een officiële reactie vanuit het team achter Squid Game. “We zagen een post waarin iemand vertelde over de situatie op de set van Squid Game seizoen 2. Hoewel we ons best doen om burgers zo goed mogelijk te informeren tijdens de opnames, was dat niet het geval. We willen ons verontschuldigen voor het ongemak. Daarnaast willen we ook de burgers bedanken die begrip hadden voor de situatie en we beloven dat we in de toekomst zorgvuldiger te werk zullen gaan.”

Door dit statement weten we dus met zekerheid dat de opnames voor het tweede seizoen van Squid Game van start zijn gegaan. Doordat er gefilmd werd in de luchthaven van Incheon kunnen we er zelfs al vanuit gaan dat de reeks de draad zal oppikken waar het eerste seizoen eindigde, want de laatste scène van het eerste seizoen vond eveneens plaats in de luchthaven.

Squid Game seizoen 2

In het tweede seizoen zullen we Lee Jung-jae (Seong Gi-hun), Lee Byung-hun (de Front Man), Wi Ha-jun (agent Hwang Jun-ho) en Gong Yoo (de Sales Man) terugzien. Zij krijgen het gezelschap van twaalf nieuwe gezichten. Het gaat daarbij om Yim Si-wan (UnlockedRun On), Kang Ha-neul (When the Camellia Blooms), Park Sung-hoon (The Glory), Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations), Choi Seung-hyun aka T.O.P (Out of Control), Lee David (Itaewon Class, Hotel del Luna), Lee Jin-wook (Sweet Home), Roh Jae-won (Ditto, Missing Yoon), Park Gyu-young (Celebrity), Jo Yu-ri (Mimicus), Kang Ae-sin (Extraordinary Attorney Woo) en Won Ji-an (If You Wish Upon Me).

De regie blijft in handen van Hwang Dong-hyuk. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het tweede seizoen van Squid Game zal verschijnen op Netflix. Vermoedelijk zal het in het voorjaar van 2024 zijn.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...