Ambitieus of koppig? Deze optische illusie vertelt veel over je persoonlijkheid

Afbeeldingen kunnen veel zeggen over je persoonlijkheid en manier van denken. Een tijdje geleden deelden we al een afbeelding die bepaalde of je verlegen of zelfzeker was, en deze keer doen we er nog eentje bij.

Optische illusies die bepalen wat voor soort persoon je bent, zijn niets nieuws. Die kunnen namelijk aantonen hoe je brein werkt, en dat kan op zijn beurt dan weer in contact staan met een bepaald persoonlijkheidskenmerk. In het verleden hebben we hier al enkele van die illusies gedeeld, en ook nu gaat het om een afbeelding die bepaalt welke karaktertrek bij jou overheerst.

Ambitieus of koppig

In een nieuwe TikTok-video van Charles Meriot (@charlesmeriot) krijgen we opnieuw een foto voorgeschoteld. Meriot staat op de app ondertussen bekend als iemand die wel vaker in interactie gaat met zijn kijkers. Vaak gebeurt dat in de vorm van optische illusies en hun betekenis. In sommige video’s geeft hij ook meer uitleg over hoe het brein werkt en welk deel wanneer wordt geactiveerd.

Maar in deze video gaat het dus over twee specifieke dingen: een kostuum en vrouwenbenen. Op een foto die door de TikTokker werd gedeeld zijn beide ‘objecten’ te zien. Maar de vraag is: welke zag je eerst?

Als je eerst het kostuum zag, dan betekent het dat je ambitieus bent en bereid bent om te werken voor je droom. Maar het betekent ook dat je af en toe nogal naïef kan zijn. Die eigenschappen verschillen als je eerst de vrouwenbenen zag. Die staan namelijk symbool voor zelfstandigheid en koppigheid. Maar het wil ook zeggen dat je af en toe een avontuur aangaat zonder na te denken.

Bekijk de video met de illusie hier:

@charlesmeriot #charlesmeriot #illusions #illusionschallenge ♬ BIG MAD – Ktlyn
Meer
Lees meer...