‘Over De Oceaan’: Dit zag je niet in de vierde aflevering

Het tweede seizoen van Over De Oceaan is ondertussen al een maand bezig. In de vier afleveringen zagen we al hoe de 6 bekende Vlamingen vertrokken op Gran Canaria en koers zetten naar Sainta Lucia, hoe alle groenten na enkele dagen al beschimmeld waren en hoe de wind hen niet al te veel geluk gunde. Maar daar kwam in de laatste aflevering toch verandering in. Ook naast alle gebeurtenissen op televisie, gebeurt er nog heel wat op de boot. Dit is wat je niet zag in de vierde aflevering.

Dat Ella Leyers, Jonas Geirnaert, Gert Verheyen, Elodie Ouedraogo, Annelien Coorevits en James Cooke ondertussen al terug veilig aan land zijn, weten we al een tijdje. Maar dat neemt niet weg dat het interessant blijft om te zien hoe de zes hun drie weken op de oceaan hebben beleefd. Het tweede seizoen van Over De Oceaan was ondertussen toe aan zijn vierde aflevering, en daarin kon de actie en het echte zeilen eindelijk beginnen.

Dienstencheques en modelposes

Net zoals in het vorige seizoen zijn de bv’s opnieuw onderweg samen met kapitein Piet en assistent Willem. Nadat de eerste dagen rustig verliepen, is de wind op zee ondertussen enorm toegenomen. Dat zorgt er ook voor dat het in de kombuis veel minder aangenaam vertoeven is. Vooral als er moet worden afgewassen, lijken het spannende tijden. Al zien Ella, Elodie en James dat niet zo in. Zij maken er een wedstrijdje ‘allerbeste modelpose’ van.

Ook Jonas en Gert roeien met de riemen die ze hebben. Wanneer Gert beslist om de boot een stevige kuisbeurt te geven, wil Jonas hem daarvoor belonen. Terwijl Gert het bovendek schoonmaakt, maakt Jonas hem dan ook zelfgemaakte dienstencheques. Twee zelfs, want hij heeft zowel ‘den boven’ als ‘den beneden’ gekuist.

Bekijk de extra beelden uit de vierde aflevering hier:

Over De Oceaan, elke maandag om 21 uur op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...