Paul McCartney wilde ‘Shake It Off’ zingen met Taylor Swift op het podium van Glastonbury

De vijftigste editie van het beroemde Britse festival Glastonbury zou normaal doorgegaan zijn eind juni. Maar door de coronacrisis is dat evenement niet kunnen doorgaan. Twee van de headliners waren Paul McCartney en Taylor Swift. En zij hadden speciale plannen voor hun optredens daar, vertellen ze nu.

Taylor Swift en Paul McCartney zouden afgelopen zomer de headliners geweest zijn op de vijftigste editie van Glastonbury. Het wereldberoemde Britse festival moest echter die editie schrappen door de uitbraak van de coronacrisis.

Dubbelinterview

De twee hadden allebei gehoopt om uiteindelijk samen op het podium te belanden. Dat hebben ze verteld tijdens een dubbelinterview met muziekmagazine Rolling Stone. Voor het interview was Taylor Swift naar Londen getrokken, waar het kantoor van Paul McCartney is. “Vandaag voelde als een schoolreisje waarop ik écht mee wilde”, klonk het.

“Het zou zo leuk geweest zijn om voor de vijftigste verjaardag van Glastonbury samen te spelen”, zei Taylor Swift. Paul McCartney ging akkoord. “Het zou fantastisch geweest zijn, niet? Ik was van plan om je vragen om met mij mee te spelen”, vertelde hij.

Shake It Off

Taylor Swift reageerde verrast: “Jij was van plan om mij uit te nodigen?”, vroeg ze ongelovig. “Ik zou jou vragen!” McCartney vertelde ook meteen welk nummer hij graag samen had gebracht, en da’s een best opvallende keuze.

“Ik wilde graag Shake It Off zingen”, verklapte Paul McCartney. “Oh my God, dat zou fantastisch geweest zijn”, klonk het bij Taylor Swift. Vergeten hoe Shake It Off klinkt? Graag gedaan.

De vijftigste verjaardag van Glastonbury wordt gevierd van 23 tot en met 28 juni 2021.

Meer
Lees meer...