‘Peaky Blinders’-film zal nog een tijdje op zich laten wachten

Het nieuwe seizoen van Peaky Blinders staat nog maar net op Netflix, maar toch zijn fans al bezig over het vervolg. En dat vervolg komt er in de vorm van een film. Al zal die er nog niet meteen komen. In een interview met Deadline laat acteur Cillian Murphy weten dat zowel hij als de rest van de cast een langere pauze hebben verdiend.

Dat er na de serie Peaky Blinders nog een film zou volgen, was al even geweten. Maar die film zal nog lang op zich laten wachten. Regisseur en schrijver Steven Knight is namelijk nog niet aan het script begonnen en ook de acteurs lassen een pauze in. Wanneer de film dus zal verschijnen, is niet bekend.

Film

Fans zullen nog een tijdje moeten wachten op het vervolg op Peaky Blinders. Dat vervolg komt er in de vorm van een film, maar die zal nog niet meteen in productie gaan. “Ik denk dat het voor iedereen goed is om een tijdje weg te zijn van Peaky Blinders en een pauze te nemen. Zodat we daarna terug met een frisse kijk aan de film kunnen beginnen”, vertelde Cillian Murphy aan Deadline.

“Maar ik ben enorm benieuwd naar het nieuwe script. Als Steve (Steven Knight, de regisseur van Peaky Blinders, red.) ooit de tijd vindt om een script klaar te krijgen, dan ben ik de eerste die klaarstaat voor nieuwe opnames.” De film zal er dus komen, maar dat kan nog een lange tijd duren.

Andere projecten

Steven Knight maakte al even geleden bekend dat Peaky Blinders niet ging stoppen na de serie en de film. Peaky Blinders krijgt een eigen immersive show in Londen en een theater en-dansshow in Birmingham. Maar daar zal het dus niet stoppen, want in een recent interview met Entertainment Weekly heeft Knight het zelfs over mogelijke spin-offs na de film.

“Ik noem de serie het einde van het begin”, klinkt het. “We gaan eerst nog een film opnemen, en daarna gaan we kijken naar een eventuele spin-off. Als dat gebeurt, dan zullen die allemaal onderdeel zijn van hetzelfde universum.”

Bekijk de trailer van het laatste Peaky Blinders-seizoen hieronder:

Peaky Blinders al volledig uitgekeken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...