‘Peaky Blinders’ seizoen 6 staat nu op Netflix

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Vanaf vandaag, 10 juni, staat het zesde seizoen van Peaky Blinders op Netflix. Dat zal het laatste seizoen van de reeks zijn, maar toch is het verhaal van de bende uit Birmingham nog niet helemaal afgelopen.

Het zesde seizoen van de populaire Britse serie Peaky Blinders is er! Vanaf nu kan je op Netflix kijken naar de zes nieuwe afleveringen van de reeks.

Seizoen 6

Cillian Murphy verovert al jarenlang de harten van vriend en vijand als Thomas Shelby in de Britse reeks Peaky Blinders. De reeks speelt zich af in Birmingham ergens begin 20ste eeuw en volgt de familie Shelby in hun gangsterpraktijken. Door vertragingen verscheen het seizoen later dan verwacht, maar vanaf vandaag, 10 juni, kunnen we er toch van genieten.

Tommy “Thomas” Shelby (Cillian Murphy) zal het hard te verduren krijgen in het zesde (en laatste) seizoen van Peaky Blinders. In de eerste teaser was al te zien dat fan favorite Alfie Solomons (Tom Hardy) zal terugkeren, en in de tweede hoe de relatie tussen Tommy en zijn zus Ada (Sophie Rundle) niet van een leien dakje lijkt te lopen. Zal het hem lukken om iedereen (inclusief zichzelf) te beschermen? Dat kunnen we dus vanaf nu zien op Netflix.

Film

Dat het zesde seizoen van Peaky Blinders het laatste zou worden, dat was al even bekend. Toch lijkt het nog lang niet het einde te zijn voor Thomas Shelby en de zijnen, want maker Steven Knight maakte eerder al bekend dat er nog een film zit aan te komen. Alleen dan zou het verhaal volgens hem volledig afgesloten zijn. Om die film in te leiden is er dus de laatste aflevering van Peaky Blinders seizoen 6. En die aflevering duurt ongeveer anderhalf uur.

Bekijk de trailer van Peaky Blinders seizoen 6 hier:

Op zoek naar iets anders? Bekijk dan onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...