Pearl Jam lost teaser van nieuwe single op verrassende manier

Pearl Jam heeft een eerste teaser van hun nieuwe single Superblood Wolfmoon gelost. Dat deden ze niet op een normale manier. De Amerikaanse band liet zijn fans een teaser horen door ze met de smartphone naar de maan te laten wijzen.

In afwachting van Pearl Jams nieuwe album ‘Gigaton’ is de band met een opmerkelijke promo begonnen. Om hun nieuwe single Superblood Wolfmoon op de wereld los te laten, gebruiken ze de site Moon.PearlJam.com waarop hun fans een stukje kunnen horen door met hun gsm naar de maan te wijzen.

Een ervaring

Dat een band zijn nieuwe single op zo’n manier bekendmaakt is nieuw. Pearl Jam wou daarmee hun fans een ervaring geven die hen zou bijblijven. Dat vertelde platenlabel Republic Records aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Variety: ” Fans aanmoedigen om naar buiten te gaan en de maan en de natuur op een andere manier te beleven, dat is wat de innovatieve geest van Pearl Jam de fans wil bijbrengen.” Het volledige album ‘Gigaton’ komt uit op vrijdag 27 maart en op donderdag 2 juli staat de band op Rock Werchter.

Zelf proberen?

  • Ga via je gsm naar de website Moon.PearlJam.com
  • Geef de site toegang tot je ‘Richting’, ‘Beweging’ en ‘Camera’
  • Ga op zoek naar de maan, en richt je camera erop
  • Enjoy!
Meer
Lees meer...