‘Percy Jackson and the Olympians’ krijgt nieuwe trailer, maand voor release op Disney+

Percy Jackson is volgende maand terug. Op Disney+ gaat dan namelijk de reeks Percy Jackson and the Olympians van start. Daarvan is er nu een nieuwe trailer, die vooral focust op de start van de reeks.

Percy Jackson and the Olympians is gebaseerd op de fantasyboekenreeks van auteur Rick Riordan. Die verhalen zijn eerder al deels verfilmd in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) en Percy Jackson: Sea of Monsters (2013), maar nu is er dus ook een serie van gemaakt.

Net als de eerste film zal het eerste seizoen van de Disney+-reeks ook gaan over het eerste boek The Lightning Thief. Dat maakte Disney begin 2022 bekend.

Percy Jackson

Deze langverwachte serie vertelt het verhaal van de 12-jarige halfgod, Perseus ‘Percy’ Jackson (Walker Scobell). Hij leeft onschuldig in de gewone wereld tot hij ineens zijn krachten ontdekt en zijn moeder hem vertelt dat hij een halfgod is. Wanneer hij dat verder wil onderzoeken, wordt hij ervan beschuldigd de bliksemschichten van oppergod Zeus te stelen. Met de hulp van zijn vrienden Grover (Aryan Simhadri) en Annabeth (Leah Sava Jeffries) vertrekt Percy op pad om die te vinden. Alleen zo zal hij de orde op Olympus kunnen herstellen.

Nadat we eerder al een opvallend duistere trailer kregen van Percy Jackson and the Olympians focust deze nieuwe trailer meer op hoe de reeks zal beginnen. De toon is hier dan ook een heel stuk luchtiger.

Bekijk hier de trailer van Percy Jackson and the Olympians:

Percy Jackson and the Olympians gaat op woensdag 20 december van start op Disney+.

Meer
Lees meer...