Disney deelt meer beelden ‘Percy Jackson and the Olympians’

Eind dit jaar verschijnt de nieuwe serie Percy Jackson and the Olympians. Daarin zien we opnieuw het verhaal van Percy Jackson, de 12-jarige halfgod. De reeks gaat op 20 december in première en vandaag deelde Disney al enkele nieuwe foto’s.

Begin 2022 kwam Disney met groot nieuws. Er zou een nieuwe reeks op Disney+ komen over het bekende boekpersonage Percy Jackson van auteur Rick Rordian. Hoewel er eerder al een filmreeks over de boeken verscheen, gooit Disney het nu dus over een andere boeg.

Enkele maanden na die bekendmaking volgde ook het nieuws dat de jonge acteur Walker Scobell (14) de hoofdrol zou spelen en dat hij zou worden bijgestaan door nog twee onbekende jonge namen: Aryan Simhadri (17) en Leah Sava Jeffries (14). De serie gaat eind dit jaar van start.

Percy Jackson

De nieuwe live action-serie vertelt het verhaal van de 12-jarige halfgod, Percy Jackson (Scobell). Percy heeft nog maar net zijn krachten leren aanvaarden wanneer de oppergod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschichten. Met de hulp van zijn vrienden Grover (Aryan Simhadri) en Annabeth (Leah Sava Jeffries) vertrekt Percy op pad om die te vinden. Alleen zo zal hij de orde op Olympus kunnen herstellen.

Enkele jaren geleden werd het verhaal al eens verfilmd, maar nu wordt het dus een serie. Fans lijken alvast gelukkig te zijn met de casting en ook de allereerste teasers werden al goed ontvangen. Vandaag deelt Entertainment Weekly dus nog eens nieuwe beelden.

Outfits

Op de nieuwe foto’s krijgen we een beter zicht op hoe de hoofdpersonages er zullen uitzien. Daarbij draagt Percy zijn ‘Camp Half-Blood’ T-shirt, zien we ook Annabeth in een opvallende outfit en lijkt Grover al gevaar te lopen. In de laatste foto is dan weer een knusse scène tussen Annabeth en Percy te zien.

Percy Jackson & The Olympians is vanaf 20 december te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...