‘Priscilla’ met Cailee Spaeny en Jacob Elordi krijgt officiële trailer

Volgende maand verschijnt er nog een film over het leven van Elvis Presley. Deze keer zal Elvis zelf niet centraal staan, maar wel zijn echtgenote Priscilla. De film kreeg dan ook de toepasselijke titel Priscilla en wordt geregisseerd door de Oscarwinnende regisseur Sofia Coppola. Priscilla heeft nu een officiële trailer gekregen.

De aankomende film Priscilla heeft een officiële trailer gekregen. Na Elvis van regisseur Baz Lurhmann vorig jaar komt er nu een film die zal inzoomen op de echtgenote van Elvis Presley. Priscilla werd geregisseerd door Sofia Coppola en zal het leven van Priscilla Ann Wagner (later Priscilla Presley) vertellen.

Priscilla

Priscilla zal dus het verhaal vertellen van Priscilla Ann Wagner, gespeeld door Cailee Spaeny (Vice). Zij zal gevolgd worden van in haar jeugd tot en met haar huwelijk met de bekende zanger Elvis Presley. Deze keer zal het Jacob Elordi (het best bekend voor zijn rol als Nate Jacobs in Euphoria) zijn die in de huid van de King of Rock-’n-Roll kruipt. In de officiële trailer voor de film krijgen we de twee uitgebreid te zien.

In de trailer zien we ook hoe de relatie tussen Priscilla en Elvis (ondanks haar jonge leeftijd) liefdevol start, maar al snel lijkt om te keren. Zo probeert Elvis het uiterlijk van Priscilla tegen haar zin te veranderen en steker er steeds meer geruchten de kop op over mogelijk overspel door de King.

Priscilla is een productie van de filmstudio A24, die eerder ook al verantwoordelijk was voor onder andere Euphoria, Everything Everywhere All At Once en Past Lives. De film wordt geregisseerd door Sofia Coppola, die in het verleden al films als Marie AntoinetteThe Virgin Suicides en Lost in Translation maakte. Voor die laatste film kreeg ze de Oscar voor Best Original Screenplay. Priscilla is gebaseerd op het boek Elvis and Me door Priscilla Presley zelf en Sandra Harmon. De film verschijnt op vrijdag 3 november in de Verenigde Staten, wat betekent dat we hem op woensdag 1 november al kunnen verwachten in de Belgische zalen.

Bekijk hier de officiële trailer voor Priscilla:

Meer
Lees meer...