‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’: Netflix deelt eerste 9 minuten van nieuwe reeks

Op Netflix kan je vanaf morgen, donderdag 4 mei, kijken naar de langverwachte nieuwe reeks Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Om je helemaal warm te maken voor deze Bridgerton-spin-off deelde de streamingdienst nu al de eerste negen minuten.

In mei 2021, nog voor de release van seizoen 2 van Bridgerton, maakte Netflix bekend dat de reeks een spin-off zou krijgen. Meer specifiek zou het gaan over een prequel die draait rond de jonge Queen Charlotte. De serie kreeg dan ook de naam Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Bovendien zal er ook een eigen boek volgen.

Queen Charlotte

In die reeks zal Golda Rosheuvel haar rol als ‘oudere’ Queen Charlotte uit Bridgerton hernemen, maar uiteraard is er ook een jongere versie van de koningin gecast. Dat werd India Amarteifio (Line of Duty). Haar huwelijk met George (Corey Mylchreest) is het onderwerp van de prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Dat huwelijk is niet alleen een groot liefdesverhaal, maar zorgt ook voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de sociale elite zoals we die zien bij de personages uit Bridgerton

Dat huwelijk komt echter uiteraard niet zonder de nodige problemen tot stand. Dat krijgen we meteen te zien in de eerste negen minuten van Queen Charlotte: A Bridgerton Story die zojuist door Netflix zijn gedeeld. Daarin zien we hoe Charlotte aan haar broer Adolphus (Tunji Kasim) vertelt hoe ze aan de vooravond van haar huwelijk vol twijfels zit. Bekijk de eerste negen minuten van Queen Charlotte: A Bridgerton Story hier.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf donderdag 4 mei te streamen via Netflix. Zoek je iets anders om te kijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...