‘Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’ krijgt een eerste trailer

Gisteren was er al een nieuwe poster van de oorlogsfilm Rebel Moon – Part Two: The Scargiver vrijgegeven. Vandaag kregen we ook een eerste trailer. De teaser van de film is ondertussen ook al enkele maanden geleden, aangezien deze in december 2023 uitkwam.

Eind 2023 werd de eerste teaser van Rebel Moon – Part Two: The Scargiver uitgegeven. Ondertussen is het al maart 2024, en nu krijgen we ook een effectieve trailer. Gisteren kwam er ook al een poster uit van de film waar de verschillende helden op te zien zijn. Schrijver-regisseur Snyder vertelde The Hollywood Reporter dat hij hoopt om uiteindelijk ook een derde film te maken. Tussendoor komen er een graphic novel, een podcast en een fotoboek.

The Scargiver

De nieuwe film is een vervolg op Rebel Moon – Part One: A Child of Fire. De film volgt de saga van Kora, gespeeld door Sofia Boutella, en de overlevende krijgers. Ze zijn zich volop aan het voorbereiden om alles op te offeren, vechtend naast de dappere mensen van Veldt, om een ooit vredig dorp te verdedigen dat nu een nieuw thuisland is voor degene die hun eigen hebben verloren in de strijd tegen de Moederwereld, wat een verzameling van planeten is en waar het Imperium zijn hoofdkwartier is. Aan de vooravond van hun strijd moeten de krijgers hun verleden onder ogen komen. Daarbij onthult iedereen waarom ze vechten. De Realm komt neer op de rebellie, waar er banden worden gesmeed, helden worden ontstaan en legendes worden gemaakt.

Jimmy, de filosofische robot, is prominent aanwezig in de trailer en het lijkt erop dat hij dit keer een belangrijkere rol in het verhaal zal spelen dan in de eerste film. Daarnaast suggereert de trailer ook dat er minder locaties gaan zijn dan in de eerste film van Rebel Moon. Er wordt snel duidelijk gemaakt dat het een film is vol met actie aangezien er al veel vechtscènes in de trailer zijn. Daarnaast is er ook te zien dat de mensen in het dorp aangeleerd wordt hoe ze moeten vechten.

Personages

De meeste castleden gaan niet veranderen. De eerste film was dan ook deels een introductie voor de verschillende personages. In de trailer zagen we ook al meerdere bekende gezichten terugkomen. De karakters die in de vorige film eerder een bijrol hadden, komen nu waarschijnlijk meer op de voorgrond. Zo zien we in de trailer bijvoorbeeld dat Jimmy, met de stem van Anthony Hopkins, en Titus, gespeeld door Djimon Hounsou, al vaak voorkomen. Hoe alles verloopt, weten we pas op 19 april wanneer de film op Netflix staat.

Bekijk hier de trailer:

Meer
Lees meer...