Rebel Wilson vindt haar “Disneyprinses”

De Australische actrice Rebel Wilson (42) heeft een nieuw lief. De Pitch Perfect-ster maakte dit nieuws zelf bekend via een foto op haar Instagram. Rebel, die publiekelijk enkel mannen heeft gedatet, gaat voortaan met een vrouw aan haar zijde door het leven. Ze vond de liefde bij modeontwerpster Ramona Agruma.

Rebel Wilson is niet meer single. De actrice deelde dit heuglijke nieuws zelf met haar fans. Met een Instagrampost maakte ze haar relatie met modeontwerpster Ramona Agruma officieel. “Ik dacht dat ik op zoek was naar een Dinseyprins… maar wat ik al deze tijd misschien echt nodig had was een Disneyprinses”, schreef de actrice bij een selfie samen met haar nieuwe vriendin. Daarbij deelde ze ook de hashtag #loveislove.

“Gezonde relatie”

Afgelopen maand sprak Rebel Wilson al met People Magazine over haar liefdesleven. Maar veel details over haar nieuwe vlam wou ze toen niet vrijgeven. Rebel verklapte enkel dat ze gekoppeld was door een gemeenschappelijke vriend. “We spraken elkaar weken aan de telefoon voordat we elkaar ontmoetten. En dat was een heel goede manier om elkaar te leren kennen,” vertelde Rebel. “Het was een beetje ouderwets in die zin – heel romantisch”.

Rebel heeft in het verleden enkel met mannen gedatet, maar met Ramona is daar nu dus verandering in gekomen. “Het voelt fantastisch om iemand te hebben die gelijkwaardig is en met wie je een gezonde relatie hebt. Er waren tijden dat ik soms dingen toeliet die ik niet had moeten toelaten. Het voelt dus erg anders om nu in een gezonde relatie te zitten”, zei Rebel nog aan People Magazine.

Rebel Wilson had hiervoor een relatie met Jacob Busch, een telg van de familie achter brouwerij AB InBev. De twee waren vier maanden samen, maar verbraken hun relatie in februari 2021.

Bekijk hier de Instagram post van Rebel Wilson met haar nieuwe vriendin:

Meer
Lees meer...