Rebel Wilson terug naar het middelbaar in trailer nieuwe Netflixfilm ‘Senior Year’

Stel je voor dat je op een dag wakker wordt en ontdekt dat je maar liefst acht Fast & Furious-films achterloopt. Grofweg genomen zijn dat zo’n 20 levensjaren dus. Dat is namelijk wat Rebel Wilson overkomt in Senior Year, een nieuwe komediefilm van Netflix. En aan de trailer te zien belooft het een mooie, maar grappige boel te worden.

De nieuwe Netflixfilm Senior Year gaat over een cheerleader die in een twintig jaar durende coma terechtkomt nadat ze een grote val maakt. Alles inhalen wat ze de afgelopen twee decennia heeft gemist, is nog het laatste van haar zorgen wanneer ze plots ontwaakt. De hoofdrol van de dus intussen al 40 jaar oude ’tiener’ wordt vertolkt door de Australische Rebel Wilson. Lachen en genieten van deze interessante film kan vanaf 13 mei, want dan verschijnt hij op Netflix.

Senior Year

Alle nieuwe films inhalen en met al haar vrienden bijpraten is niet het enige dat de pas uit coma ontwaakte cheerleader zal moeten doen. Ze besluit namelijk om terug te keren naar de middelbare school. Want door haar ongeluk heeft ze haar laatste jaar niet kunnen afmaken. Daarbij wil ze ook koste wat kost de Prom Queen worden, een droom die ze dus 20 jaar geleden al koesterde. Wat kan er nu misgaan?

De trailer van de aankomende film maakt duidelijk dat er genoeg referenties naar de laatste twee decennia inzitten. Die zullen ongetwijfeld alle millenials wel herkennen. En Wilson zal zoals gewoonlijk het beste van zichzelf geven als een ander, absurd personage. Deze keer is dat dus een 17-jarig meisje dat gevangen zit in het lichaam van een volwassene. Het concept is niet nieuw, maar het zorgt wel voor een aantal leuke momenten in de handen van de deskundige, Australische comédienne. Hoewel er dus in twintig jaar zeer veel veranderd is, zijn sommige zaken verbazend genoeg ook hetzelfde gebleven. Dat zal mogelijk het moraal van het verhaal zijn.

Cast & crew

Senior Year is geregisseerd door Alex Hardcastle, die een sterke carrière heeft opgebouwd in de komediewereld. Hij werkte ook al aan verschillende sitcoms zoals Grace and Frankie, Love, Victor, The Mindy Project en Suburgatory. Het scenario is geschreven door Andrew Knauer, Brandon Scott Jones en Arthur Pielli.

Naast Wilson bestaat de cast van Senior Year nog uit Sam Richardson, Zoë Chao, Mary Holland, Justin Hartley, Chris Parnell, Angourie Rice, Love, Victor-acteur Michael Cimino, Jeremy Ray Taylor, Avantika en Clueless-actrice Alicia Silverstone.

Bekijk hieronder de trailer van Senior Year:

Senior Year met Rebel Wilson verschijnt vanaf 13 mei 2022 op Netflix. Ben je meer fan van series? Kijk dan eens tussen onze top 50 beste Netflixreeksen.

Meer
Lees meer...