‘Regi Gaat Trouwen’: Volg het huwelijk van Regi en Kristel op VTM 2

Regi Pinxten stapt op dinsdag 27 februari in het huwelijksbootje met Kristel. En dankzij VTM 2 kan iedereen getuige zijn van hun mooie avontuur. In Regi Gaat Trouwen kan je namelijk de volledige voorbereiding en het huwelijksfeest volgen vanaf deze week.

Voor Regi zich klaarmaakt voor een reeks concerten met Milk Inc. – en met Linda – is het tijd om even te ontspannen. De bekende dj heeft eind februari namelijk een andere heel belangrijke afspraak in zijn agenda staan. Dan trouwt hij namelijk met Kristel, de vrouw die hij ongeveer een jaar geleden leerde kennen en waarmee het nog steeds grote liefde is.

Van Limburg naar Zuid-Afrika

Kristel en Regi trouwden begin december al in het geheim in het Limburgse Genk, maar voor hun groot huwelijksfeest in Zuid-Afrika mag wel iedereen erbij zijn, via televisie dan toch. Op VTM 2 kan je vanaf dinsdag 30 januari namelijk alle voorbereidingen op dat huwelijksfeest volgen.

We zien het koppel onder andere hun trouwkleden passen, de ringen uitkiezen en alles klaarmaken voor hun bijzondere moment. Het programma toont je een unieke inkijk in het prille koppel Regi en Kristel. Ook is er aandacht voor het wettelijke huwelijksfeest in België, waarna Regi Gaat Trouwen naar Zuid-Afrika trekt. Daar zullen we twee hun mooie liefdesverhaal in de verf zetten met een prachtige trouw.

Bekijk hier een fragment uit Regi Gaat Trouwen:

Regi Gaat Trouwen is te bekijken op VTM 2 vanaf dinsdag 30 januari om 21.55 uur.

Meer
Lees meer...