‘Restaurant Misverstand’ krijgt derde seizoen

Het nieuwe tv-seizoen is ondertussen volop bezig. Enkele weken geleden zagen we al hoe op de meeste zenders al heel wat nieuwe programma’s van start gingen, maar later zullen er nog heel wat programma’s volgen. Vandaag kondigde VRT 1 ook aan dat er momenteel wordt gewerkt aan een derde seizoen van Restaurant Misverstand.

In 2024 kunnen we een nieuw seizoen van Restaurant Misverstand verwachten. Dat maakt VRT vandaag bekend. De opnames zijn ondertussen van start gegaan, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Wat we wel al weten, is dat Dieter Coppens en Seppe Nobels opnieuw van de partij zullen zijn.

Restaurant Misverstand

De voorbije twee jaar zagen we op VRT 1 al twee seizoenen van het programma. In Restaurant Misverstand zien we acht medewerkers die de diagnose jongdementie kregen. Zij baten met de hulp van Dieter Coppens en kok Seppe Nobels een tijdje een restaurant uit.

Dat is voor de groep natuurlijk een grote uitdaging, want door hun ziekte zijn ze vaak verplicht gestopt met werken, zijn sommige hobby’s weggevallen, enzovoort. In het restaurant moeten ze dus proberen om hun zelfvertrouwen terug te vinden en samen te werken om de klant (en de groep) gelukkig te maken. Maar het allerbelangrijkste: tonen wat wél nog mogelijk is met hun diagnose.

Nieuw restaurant

In tegenstelling tot vorige seizoenen, zal het restaurant zich deze keer niet in de provincie Antwerpen bevinden. Deze keer trekt de groep namelijk naar zee. Waar het restaurant precies zal openen, is niet bekend. Maar dat de nieuwe omgeving stimulerend zal werken voor de deelnemers, dat staat vast.

Restaurant Misverstand is in 2024 te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...