Left Right
scrollTop top

Reünie ‘Lizzie McGuire’: cast speelt iconische scène opnieuw


Lizzie McGuire
© Disney+

We zitten al weken in ons kot om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. En dan kan de verveling wel eens toeslaan. Maar de laatste tijd worden we overspoeld met reünies van casts uit oude series en films om de verveling tegen te gaan. En ook Hilary Duff en haar collega’s van Lizzie McGuire trakteerden ons op een nostalgische reünie!

Het is al geleden van 2004 dat de laatste aflevering Lizzie McGuire uitkwam op tv en nog steeds staat de populaire serie in het geheugen van zo velen gegrift. Zestien jaar later kwam Lizzie McGuire (even) terug! Met een Zoom-gesprek bracht hoofdrolspeelster Hilary Duff haar oud-collega’s bij elkaar en speelden ze een iconische scène uit de serie na.

Between a Rock and a Bra Place

Negentien jaar geleden werd de aflevering Between a Rock and a Bra Place voor het eerst uitgezonden op tv. Anno 2020 speelt de cast hem opnieuw, virtueel deze keer. In het begin van het filmpje stelt Hilary Duff de hele cast voor die meedoet aan deze speciale aflevering en daarna zingen ze samen het introlied van Lizzie McGuire. En dan beginnen ze aan de table reading, waar ze het script doorlopen. De aflevering gaat over Lizzie en haar beste vriendin Miranda die heel graag een bh willen. Het levert alvast hilarische momenten op wanneer ze deze scène willen naspelen.

Cast

In het virtuele videogesprek zien we heel wat oude bekenden terug. Onder andere Jake Thomas (Matt, broer), Adam Lamberg (Gordo, beste vriend), Lalaine Vergara-Paras (Miranda, beste vriendin), Robert Carradine (Sam, vader), Hallie Todd (Jo, moeder) en natuurlijk Hilary Duff als Lizzie waren aanwezig. Ook schrijvers Jeremy Bargiel, Bob Thomas en Nina Bargiel deelden enkele leuke weetjes over de serie.

Reboot?

Vorig jaar maakte Hilary Duff zelf bekend dat er een Lizzie McGuire-reboot komt in samenwerking met Disney. Tot vreugde van iedereen werd er volop gewerkt aan de opnames van de nieuwe serie. Maar al snel kwam er roet in het eten terecht, want met het ontslag van één van de producers naar aanleiding van onenigheden met Disney, kwamen de opnames stil te liggen. Het is momenteel nog steeds onduidelijk wanneer de langverwachte reboot er zal komen en via welk medium, Disney+ of Hulu.

Wij willen hem alvast voor geen geld van de wereld missen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…