‘Ricky Stanicky’ met Zac Efron en John Cena krijgt officiële trailer

Prime Video heeft de trailer gelost voor de komedie Ricky Stanicky. In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Zac Efron, Andrew Santino, Jermaine Fowler en John Cena. Ricky Stanicky verschijnt op woensdag 7 maart 2024 op Prime Video.

Comedyfans hebben iets om naar uit te kijken, want Prime Video pakt in maart uit met de komedie Ricky Stanicky. Het gaat om een absurde film met een indrukwekkende cast.

Ricky Stanicky

In Ricky Stanicky volgen we drie vrienden, gespeeld door Zac Efron, Andrew Santino en Jermaine Fowler, die al bevriend zijn van in hun kindertijd. Toen ze nog jong waren, liep een prank fout, waarbij ze een vierde vriend genaamd Ricky Stanicky verzonnen om zelf niet in de problemen te komen. Twintig jaar later gebruiken de drie nog steeds hun denkbeeldige vriend Ricky Stanicky als excuus voor allerlei dingen. Maar hun plan dreigt in het water te vallen wanneer hun partners zich vragen beginnen stellen. De vrienden beseffen dat ze niet plots kunnen opbiechten dat ze al jaren liegen over Ricky Stanicky dus bedenken ze een plan.

De vrienden huren celebrity impersonator “Rock Hard” Rod (John Cena) in om zich voor te doen als Ricky Stanicky. Maar Rod neemt die rol wel heel serieus, waardoor de vrienden beginnen te twijfelen of ze toch niet beter de waarheid hadden gesproken.

Ricky Stanicky is geregisseerd door Peter Farrelly, die eerder al verantwoordelijk was voor komedies als There’s Something About Mary, Me, Myself & Irene en Hall Pass. Naast Zac Efron (High School Musical), Andrew Santino (Beef), Jermaine Fowler (Late Bloomers) en John Cena (The Suicide Squad), zullen ook William H. Macy (Fargo), Lex Scott Davis (The L Word: Generation Q) en Anja Savcic (Big Sky) te zien zijn in Ricky Stanicky.

Bekijk hier de officiële trailer voor Rick Stanicky:

Ricky Stanicky verschijnt op woensdag 7 maart op Prime Video.

Meer
Lees meer...