John Cena neemt na korte comeback opnieuw afscheid van WWE, al lijkt het niet definitief

Voor worstelfans was het afgelopen weekend een hoogtepunt. Niet alleen was er op SummerSlam de comeback van icoon John Cena in een gevecht tegen Roman Reigns voor het WWE Universal Championship. Ook was er op het einde van de avond de onverwachte verschijning van Brock Lesnar.

Afgelopen zaterdag stond er met SummerSlam 2021 een van de grootste events van de WWE in lange tijd op de agenda. Door de coronacrisis kon de organisatie namelijk lang geen volle stadions ontvangen, iets wat nochtans cruciaal is in een evenement dat zo teert op reacties van het publiek.

De soepelere coronamaatregelen in de Amerikaanse staat Nevada zorgden er echter voor dat er deze keer in het Allegiant Stadion in Las Vegas meer dan 50.000 fans aanwezig waren. Zij kregen maar liefst elf matchen te zien waaronder de terugkeer van Becky Lynch, een van de populairste vrouwelijke worstelaars.

Brock Lesnar

Het hoogtepunt van de avond was echter de terugkeer van de 44-jarige John Cena die het opnam tegen Roman Reigns (36) voor het WWE Universal Championship. Zoals iedereen op voorhand wel wist, was de terugkeer van levende legende Cena vooral bedoeld om te verliezen van de huidige kampioen Roman Reigns zodat zijn status als superster nog groter zou worden. De aanwezige fans en de betalende kijkers thuis kregen echter een wel een heroïsche show te zien.

De grote verrassing was echter gespaard tot het einde. Na de winst van Roman Reigns weerklonk in het stadion namelijk ineens de muziek van Brock Lesnar. De 44-jarige voormalige kampioen kon op luid gejuich van het publiek rekenen en daagde meteen Roman Reigns uit voor een gevecht. Het ziet er dus naar uit dat Lesnar binnenkort na meer dan een jaar afwezigheid opnieuw in de ring zal stappen.

Afscheid John Cena?

Wanneer we John Cena terug zullen zien in voorlopig nog niet duidelijk. Na SummerSlam bedankt de superster de WWE op Twitter voor de kans om terug te keren. “De reis brengt me nu weg, maar ik zie je snel terug”, schrijft hij op het einde.

Het ziet er dus naar uit dat Cena zich de komende tijd opnieuw op zijn acteercarrière zal gooien, maar dat zijn periode bij de WWE nog niet voorbij is. Veel fans hopen dat organisatie John Cena nog één wereldtitel gunt zodat hij met 17 titels alleen recordhouder wordt, een record dat hij nu nog moet delen met Rick Flair.

Bekijk hier WWE SummerSlam 2021

Lees ook:

Meer
Lees meer...