‘Fast & Furious 9’ krijgt nieuwe trailer: de crew neemt het op tegen John Cena

Fast & Furious is bijna terug voor de negende film. Fast & Furious 9: The Fast Saga, of kortweg F9, heeft een eerste uitgebreide trailer. Daarin zien we hoe Vin Diesel en zijn crew het moeten opnemen tegen niemand minder dan John Cena, die dan ook nog eens zijn broer blijkt te zijn. Dat gaat uiteraard gepaard met de nodige actie, achtervolgingen en explosies.

In 2001 maakten we voor het eerst kennis met Vin Diesel en zijn getunede auto’s die erop uitgestuurd worden om onmogelijke missies op te lossen. In de loop der jaren zijn die missies er alleen maar moeilijker en spectaculairder op geworden en dat lijkt in Fast & Furious 9 niet anders te zijn.

John Cena als broer van Vin Diesel

In de trailer van de nieuwe film zien we hoe Dom Toretto (Vin Diesel) een rustig leven leidt met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoon Brian. Lang duurt die rust echter niet, want het team wordt opnieuw samengeroepen om het op te nemen tegen een wereldwijde samenwerking onder leiding van de meest bekwame moordenaar en de succesvolste chauffeur die ze ooit hebben ontmoet. Dat lijkt niemand minder te zijn Jakob Toretto, de verlaten broer van Dom, die gespeeld wordt door voormalig WWE-kampioen John Cena.

De jacht op Jakob brengt het team over de hele wereld, van Londen tot Tokio, van Midden-Amerika tot Edinburgh, van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de bruisende straten van Tbilisi. Onderweg komen ze heel wat bekende vrienden en vijanden tegen die opnieuw hun pad kuisen.

Fast & Furious 9 komt bij ons in de zalen vanaf 14 juli. Zoals eerder al aangekondigd is het de derde laatste film van de franchise. Dat F9 komt enkel nog een dubbelfilm en dan nemen we voorgoed afscheid van de crew.

Bekijk de trailer van Fast & Furious 9

Meer
Lees meer...