‘Ripley’ met Andrew Scott krijgt officiële trailer

In april komt Netflix met een nieuwe reeks met acteur Andrew Scott in de hoofdrol. Scott is vooral bekend door zijn rollen in onder andere Fleabag en de recent verschenen film All of Us Strangers. Maar voor de nieuwe reeks Ripley kruipt hij in een volledig andere rol. De reeks is ook best opvallend omdat hij volledig in het zwartwit is opgenomen.

Ook in 2024 verschijnt er veel nieuwe content op Netflix. Zo konden abonnees de laatste weken genieten van nieuwe fictie, waaronder Avatar: The Last Airbender. Maar ook true crime is opnieuw in. De laatste maand verschenen zo de documentaires Can I Tell You A Secret en American Conspiracy: The Octopus Murders.

Daar komen de komende maanden nog heel wat projecten bij, waaronder de nieuwe mysterieuze serie Ripley. Die serie is vanaf donderdag 4 april te zien op de streamingdienst.

Ripley

Het meest opvallende aan de reeks is dat die volledig in het zwartwit is opgenomen. De reeks is gebaseerd op het boek The Talented Mr. Ripley en vertelt het verhaal van Tom Ripley (Andrew Scott). Hij bevindt zich in New York waar hij ingehuurd wordt door een rijke man om zijn zoon terug te halen uit Italië. Maar wanneer hij de zoon in kwestie, Dickie Greenleaf (Johnny Flynn) ontmoet, raakt hij in de ban van zijn levensstijl.

Een tijdje geleden verscheen de eerste teaser, maar zonet deelde Netflix ook een extra lange trailer. Daarin horen we anderen praten over de persoon Thomas Ripley. Zij vertellen hoe ze hem vooral kennen als leugenaar en oplichter. Tussendoor toont de trailer hoe Tom mensen manipuleert, maar ook hoe er in de reeks heel wat mooie cinematografische beelden worden gebruikt.

Cast

Naast Andrew Scott (Fleabag, Sherlock, All of us Strangers) zijn ook Johnny Flynn (LovesickStardust), Dakota Fanning (TwilightOnce Upon a Time in Hollywood) en Eliot Sumner (Me Without YouNo Time to Die) te zien. De volledige reeks verschijnt op 4 april.

Ripley verschijnt op donderdag 4 april op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...