‘Riverdale’ seizoen 5 krijgt z’n eerste trailer

Het vijfde seizoen van Riverdale komt steeds dichterbij. En dat zullen we geweten hebben. The CW (de zender die de serie maakt) loste gisteren nog maar de eerste foto’s uit dat nieuwe seizoen. Daarin kregen we de bende op hun paasbest te zien op hun prom. En die beelden worden nu uitgebreid met een eerste trailer!

De eerste trailer voor het vijfde seizoen van Riverdale is precies wat fans ervan verwachtten. De video van een dikke minuut toont alles waar de serie over gaat: mysterie, romantiek, enge scènes en héél veel drama. In de trailer zien we (uiteraard) de hoofdpersonages van Riverdale.

Archie (KJ Apa), Veronica (Camila Mendes), Jughead (Cole Sprouse) en Betty (Lili Reinhart) vieren hun laatste momenten als middelbare scholieren. Dat doen ze naar goede Amerikaanse gewoonte op een groots eindfeest (prom). Van dat feest kregen we eerder deze week ook al foto’s te zien.

Mysteries en drama

Maar dat zij niet zomaar een groepje jongeren zijn, is natuurlijk al langer geweten. En ook in het vijfde Riverdale-seizoen wordt de bende het middelpunt van een heus mysterie dat ze moeten oplossen.

Uiteraard kan een grote portie drama niet ontbreken. We zien onder andere Betty en Archie zich samen amuseren in het donker. Daarna volgt een beeld van Veronica, die tranen met tuiten huilt.

De eerste trailer van Riverdale seizoen 5:

https://youtu.be/3DN4-LZFZtc

Tijdssprong

The CW bestelde in januari van dit jaar al het vijfde seizoen van Riverdale. Op dat moment werd het vierde seizoen nog uitgezonden. Maar kijkers kregen nooit alle geplande afleveringen te zien. Door de coronacrisis moesten de opnames namelijk stilgelegd worden.

In plaats van de laatste afleveringen van seizoen 4 nog te maken, heeft The CW beslist om die gebeurtenissen het vijfde seizoen van Riverdale te laten openen. We zullen dus te zien krijgen hoe Archie en co hun eindfeest vieren en afstuderen aan de middelbare school.

Daarna volgt een tijdssprong. Die zou volgens geruchten zo’n zeven jaar omvatten. Na die zeven jaar zijn de personages namelijk afgestudeerd en teruggekeerd naar Riverdale. Of die tijdssprong een succes wordt, valt nog af te wachten.

Riverdale seizoen 5 is vanaf 20 januari 2021 te zien op de Amerikaanse televisie. De kans is groot dat de afleveringen opnieuw een dag later op Netflix zullen verschijnen.

Meer
Lees meer...