Rock Werchter voegt vijf nieuwe namen toe: Yungblud, Lewis Capaldi en meer

Terwijl de coronamaatregelen ons opnieuw rond de oren vliegen, is Rock Werchter er toch om de hoop op een festivalzomer hoog te houden. Het festival loste zonet vijf nieuwe namen voor de editie van 2022, die van 30 juni tot 3 juli plaatsvindt op de wei van Werchter. Onder andere Yungblud en Lewis Capaldi vullen de line-up aan.

Vorige week kondigde Rock Werchter nog een hele waslijst aan artiesten aan, en ook deze week komen daar nog een aantal namen bij. Zo zullen Yungblud, Lewis Capaldi, Greta Van Fleet, The War On Drugs en Royal Blood ook te zien zijn op de wei. De vijf artiesten vervoegen daarmee de al reeds bestaande line-up met onder andere Imagine Dragons, Red Hot Chili Peppers, Metallica en Pearl Jam.

Iedereen blij

Ook de nieuwe namen worden verdeeld over de vier dagen, en zorgen ervoor dat het programma langzaamaan vol komt te staan. Eén ding is zeker: er is voor ieder wat wils. Zo zal The War on Drugs op donderdag 30 juni te zien zijn naast o.a. Pearl Jam en Pixies. The War on Drugs bracht vorige maand nog maar hun nieuw album ‘I Don’t Live Here Anymore’ uit en stond al eerder op in Werchter. Op vrijdag 1 juli worden Lewis Capaldi en Greta Van Fleet op het podium verwacht. Terwijl van Greta Van Fleet wordt gezegd dat ze de rockrevelatie van het jaar zijn, is Lewis Capaldi nog steeds zijn nuchtere en Schotse zelf.

Tijdens het weekend zijn Yungblud en Royal Blood de nieuwelingen. Yungblud, met populaire zanger Dominic Harrison, zal op zaterdag 2 juli te zien zijn naast onder andere Imagine Dragons en Måneskin. Daarmee maakt het van zaterdag al een goed gevulde dag. Royal Blood krijgt op zondag 3 juli de kans om te schitteren op de main stage.

Tickets voor Werchter zijn nog steeds te koop via de site, dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn ondertussen wel uitverkocht.

Meer
Lees meer...