Rodanya van ‘Temptation Island’ geeft meer info over de vader van haar ongeboren kindje

Rodanya zwanger
YouTube

Je heb het waarschijnlijk al wel gehoord, Rodanya van Temptation Island is zwanger. En aangezien ze na de reünie-aflevering van Temptation alleen achter bleef, is dé vraag natuurlijk wie de vader is. Daarover heeft Rodanya nu (een beetje) meer info gegeven.

Rodany ooit van Morgan, wel van Temptation Island, wordt mama. Dat maakte ze eerder bekend met een foto op Instagram. In een video op YouTube beantwoordt ze nu vragen van haar fans, en daarbij was er natuurlijk één vraag die Rodanya al heel vaak te horen kreeg.

Wie is de papa?

Het is uiteraard niet zo vreemd dat iedereen wil weten wie de vader van het ongeboren kind van Rodanya is. Ze was namelijk te zien in Temptation Island met haar toenmalige vriend Morgan, maar dan beleefde ze (meermaals) een avontuurtje met verleider Danicio. Zou een van hen twee dan de vader kunnen zijn?

Een van hen werd in de video van Rodanya alvast uitgesloten. Ze geeft namelijk mee dat de papa géén verleider is. Danicio wordt dus geen papa. Wie de vader dan wel is, houdt Rodanya voorlopig voor zichzelf. Hij wilde geen kind, en is voorlopig out of the picture. Daarom vindt Rodanya dat hij geen vader is, en dat ze hem dus ook niet zo hoeft te noemen. Als hij van gedachte zou veranderen, zou Rodanya dat wel bekendmaken.

Alleenstaande moeder

Rodanya Temptation Island zwanger
Instagram rodanyakelsey

Voorlopig is Rodanya dus van plan om haar baby alleen op te voeden. Ze beseft dat dat niet makkelijk kan zijn, maar ze kan gelukkig terecht bij haar familie die ook heel blij zijn met het nieuws.

Welk geslacht de baby zal hebben, weet Rodanya zelf nog niet. Maar ze zal ons in haar video’s op de hoogte blijven houden van haar zwangerschap. De geboorte staat gepland voor eind januari. Nog enkele maandjes te gaan dus!

Gesponsorde artikelen