Rodanya van ‘Temptation Island’ is zwanger!

Rodanya Temptation Island
VIJF

Rodanya van Temptation Island heeft groot nieuws. Op Instagram heeft de krullenbol namelijk aangekondigd dat ze zwanger is. Wie de vader is, is niet geweten. Wie het zeker niet is, dat weten we wel. Haar ex Morgan. Rodanya ging met hem naar Temptation Island, maar na een partijtje tongworstelen met verleider Danicio en de daaropvolgende opeenstapeling van leugens kwam er een einde aan hun relatie.

Rodanya, niet het horlogemerk, maar wel de Temptation Island-deelneemster is zwanger. Dat laat de 20-jarige Nederlandse zelf weten op Instagram. Daarbij is het vooral opvallend dat ze geen woord rept over de vader. Al vermoeden wij dat het niet Morgan is. Rodanya en Morgan scholden elkaar onlangs namelijk nog de huid vol op Instagram.

Just the two of us

Rodanya Temptation Island zwanger
Instagram rodanyakelsey

Als je denkt dat Rodanya nieuws heeft, dan denk je misschien dat ze een nieuwe vriend heeft of dat ze haar relatie met Morgan een nieuwe kans wil geven. Maar het nieuws waar Rodanya vandaag mee uitpakt, is van een heel ander kaliber. Ze laat namelijk weten dat ze zwanger is.

Het blijde nieuws staat te lezen op Instagram. We zien haar op een dekentje zitten met ballonnen die “Hello baby” spellen, terwijl ze roze en blauwe confetti de lucht in gooit. We weten dus nog niet wat het geslacht van haar baby is. En ook de vader is onbekend. Maar dat doet er duidelijk niet toe. In haar caption op Instagram schrijft Rodanya namelijk “Ik hou van een mens die ik nog niet eens ontmoet heb. Enkel wij met z’n twee├źn”. Ze spreekt dus enkel over haarzelf en haar ongeboren baby, dus lijkt het erop dat ze haar kindje alleen zal opvoeden.

Gesponsorde artikelen