‘Russian Doll’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Op vrijdag 20 april verschijnt het langverwachte tweede seizoen van Russian Doll op Netflix. Het is ondertussen al meer dan drie jaar geleden dat het eerste seizoen van de reeks van en met Natasha Lyonne verscheen op de streamingdienst, maar nu is het vervolg eindelijk dichtbij. En daarvan krijgen we nu de eerste beelden te zien.

Het tweede seizoen van Russian Doll verschijnt binnen twee weken op Netflix. Hoog tijd dus voor een officiële trailer. Die belooft opnieuw een spannend en mysterieus verhaal.

Seizoen 2

Natasha Lyonne keert in het tweede seizoen van Russian Doll terug in de hoofdrol als Nadia. Daarnaast zullen we ook Alan (Charlie Barnett) terugzien. De cast wordt voor het tweede seizoen wel uitgebreid. Zo zullen Annie Murphy (Schitt’s Creek), Carolyn Michelle Smith (House of CardsHow to Get Away with Murder) en Sharlto Copley (District 9) hun intrede maken.

In het eerste seizoen zagen we hoe Nadia telkens dezelfde dag beleefde en ook in het tweede seizoen lijken er problemen te zijn met de tijdlijn. In de trailer zien we hoe Nadia de metro neemt. Die brengt haar niet enkel naar haar bestemming, maar ook helemaal terug naar de eighties.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Russian Doll:

Russian Doll verschijnt op vrijdag 20 april op Netflix? Nog op zoek naar iets om de komende twee weken te overbruggen? Neem dan eens een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...