Ryan Reynolds heeft (hilarische) remedie gevonden tegen ‘Baby Shark’-obsessie dochter

Ryan Reynolds en Blake Lively hebben thuis drie kinderen rondlopen: James (6), Inez (4) en Betty (1). En dan zijn er in je huis al eens kinderliedjes te horen. Maar één nummer is Ryan Reynolds (zoals wellicht ook vele andere papa’s) beu gehoord: het beruchte nummer Baby Shark. Maar nu heeft de acteur dé oplossing gevonden waardoor het nummer nooit meer te horen zal zijn in zijn huis.

Dat Ryan Reynolds één van de grappigste celebs is op sociale media, moeten we jullie waarschijnlijk niet meer uitleggen. En ook nu komt de acteur weer met een hilarische post op Instagram.

The Shallows

Betty, de jongste dochter van Ryan Reynolds en Blake Lively, is op dit moment – zoals vele andere kinderen van één jaar – verslaafd aan het nummer Baby Shark. We nemen aan dat je ondertussen wel weet hoe dat nummer gaat, maar moest je het echt nog eens willen horen, dat kan hier. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor de dingen die je zal doen als het nummer nog drie dagen in je hoofd blijft hangen.) Voor Ryan Reynolds was de maat duidelijk vol, dus liet hij op Instagram weten dat hij drastische maatregelen zal nemen.

“Mijn dochter van één jaar is obsessed met Baby Shark. All day. Every Day. Er is maar één manier om dit op te lossen”, schrijft hij. Daarbij deelt hij foto’s uit de film The Shallows uit 2016, waarin zijn echtgenote, en de moeder van Betty, de hoofdrol speelt. In die film wordt Nancy Adams, gespeeld door Blake Lively, gebeten door een witte haai en moet ze zien te overleven.

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...