‘Sex and the City’-schrijfster ging op date met acteur, maar is nog steeds niet ‘Team Aidan’

Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell was te gast in The Bradshaw Boys, een podcast waarin drie “relatief volwassen mannen” de serie bekijken en bespreken. Daar vertelde ze onder andere dat ze geweigerd heeft om in SATC mee te spelen, en dat nooit ‘Team Aidan’ zou kunnen worden.

Sex and the City-fans hebben al jaren een uitgesproken mening over de relaties van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis).

Maar ze zijn niet alleen, want ook Candace Bushnell, de schrijfster van het boek waarop de ondertussen legendarische reeks (die ook een Spaanse remake op Netflix kreeg) op gebaseerd is, heeft duidelijk gemaakt wat ze vindt over de relatie tussen Carrie en Aidan Shaw.

“Mijn moeder haat Aidan”

“Ik zal nooit ‘Team Aidan’ worden”, vertelde Bushnell tijdens een interview met de mannen achter de podcast The Bradshaw Boys. “Daar heb ik verschillende redenen voor, maar de belangrijkste is dat m’n moeder Aidan haat.”

“Ze was naar de reeks aan het kijken en riep plots uit ‘Ik haat die Aidan! Hij is echt niet goed voor haar!’ En m’n moeder keek amper tv”, vertelde de schrijfster aan de drie ‘relatief volwassen mannen die voor het eerst naar Sex and the City kijken en daarna alles bespreken‘.

“Vergeet het”

Brushnell is indertijd zelfs op date geweest met John Corbett, die jarenlang in de huid van Aidan Shaw kroop. “Ik ben met hem uit eten geweest”, vertelde ze daarover. “Het was romantisch, maar het enige wat ik kon denken was ‘Mijn moeder vermoordt me!’.”

“Daarna gaat ie terug naar Los Angeles en twee dagen later hoor ik dat hij aan het daten is met Bo Derek. Je kan niet concurreren met Bo Derek, vergeet het”, sluit ze af. Corbet is ondertussen nog steeds samen met actrice Bo Derek.

Gebroken hart

In Sex and the City breekt Carrie Bradshaw het hart van Aidan Shaw door hem te bedriegen met Mr. Big (Chris Noth). Later vinden de twee elkaar terug en raken ze zelfs verloofd. Maar ook dat eindigt met een gebroken hart, opnieuw dat van Aidan.

Sex and the City is volledig terug te vinden op Telenet Play.

Meer
Lees meer...