‘Sex Education’ seizoen 4: Personages zijn te zien op opvallende nieuwe posters

Volgende maand nemen we afscheid van Sex Education. Een tijdje geleden kregen we daarvan al enkele eerste beelden te zien, maar nu deelt Netflix ook nieuwe posters van de personages. En daarbij nemen ze een nogal opvallende pose aan.

Na vier seizoenen komt er op 21 september een einde aan Sex Education. Dat het seizoen er helemaal anders zal uitzien dan de voorgaande seizoenen, is niet verrassend. Vorig seizoen zagen we namelijk hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve (Emma Mackey) naar de Verenigde Staten vertrok.

In het nieuwe en laatste seizoen zullen er ook enkele acteurs niet meer terugkeren. Zo werd al bekendgemaakt dat onder andere  Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet zullen terugkeren. Maar andere belangrijke personages zien we dus wel nog terug in het vierde en laatste seizoen. Omdat de release van het vierde seizoen er nu wel heel snel zal aankomen, deelde Netflix alvast een poster van die bekende gezichten.

Seizoen 4

Aan het einde van het derde seizoen zagen we hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve uiteindelijk een positie aanvaardde op een school in Amerika. Het nieuwe seizoen begint dus op verschillende plekken. Zo probeert Otis (Asa Butterfield) zijn nieuwe sekskliniek op te zetten op het Cavendish Sixth Form College, wat niet zo vlot lukt, en leert Maeve een interessante professor kennen aan de universiteit in de Verenigde Staten.

Die zaken waren al kort te zien in de eerste teaser die Netflix vorige maand deelde. Later deelde de streamingdienst ook nog drie nieuwe foto’s. Voor de rest is er nog maar weinig bekend over de exacte gebeurtenissen in het nieuwe seizoen.

Posters

Maar aangezien de release er binnen minder dan een maand aankomt, deelt Netflix wel al enkele extra’s. Vandaag poste de streamingdienst namelijk de posters van het nieuwe seizoen. Daarbij kreeg elk belangrijk personage er een, met Jean Milburn (Gillian Anderson) voorop. De foto’s, waarop de personages lijken te genieten, werden gedeeld met bijschrift “*come* and face the music“, wat dan weer verwijst naar een orgasme, maar ook dat het aftellen naar het laatste seizoen nu écht kan beginnen.

Sex Education seizoen 4 verschijnt op 21 september op Netflix.

Meer
Lees meer...