Netflix deelt opnieuw nieuwe beelden ‘Sex Education’ seizoen 4

Volgende maand nemen we afscheid van Sex Education. Een tijdje geleden kregen we daarvan al enkele eerste beelden te zien, maar vandaag doet Netflix daar nog eens drie nieuwe beelden bij. Daarop zijn de drie meest besproken personages uit de reeks te zien.

Het vierde seizoen van Sex Education zal op 21 september op Netflix verschijnen. Dat het seizoen er helemaal anders zal uitzien dan de voorgaande seizoenen, is niet verrassend. Vorig seizoen zagen we namelijk hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve (Emma Mackey) naar de Verenigde Staten vertrok.

In het nieuwe en laatste seizoen zullen er ook enkele acteurs niet meer terugkeren. Zo werd al bekendgemaakt dat onder andere  Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet zullen terugkeren. Maar de andere personages zien we dus wel nog terug in het vierde en laatste seizoen.

Seizoen 4

Aan het einde van het derde seizoen zagen we hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve uiteindelijk een positie aanvaardde op een school in Amerika. Het nieuwe seizoen begint dus op verschillende plekken. Zo probeert Otis (Asa Butterfield) zijn nieuwe sekskliniek op te zetten op het Cavendish Sixth Form College, wat niet zo vlot lukt, en leert Maeve een interessante professor kennen aan de universiteit in de Verenigde Staten.

Die zaken waren al kort te zien in de eerste teaser die Netflix vorige maand deelde. Vandaag deelde de streamingdienst drie nieuwe foto’s. Daarop krijgen we niet al te veel te zien, maar kunnen we wel afleiden dat Otis nog steeds dezelfde kleren draagt, dat Maeve in Amerika vaak naar huis lijkt te bellen en dat we Eric weer heel wat iconische uitspraken zullen horen maken.

Sex Education seizoen 4 is te zien op Netflix vanaf donderdag 21 september.
Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Check dan onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...