‘She-Hulk’ is slechtst scorende Marvelserie ooit

Vorige week verscheen de allerlaatste aflevering van She-Hulk. En hoewel heel wat fans enorm blij leken te zijn met de inhoud van de finale, scoort de serie over het algemeen nog altijd zeer slecht. Het neemt zelfs de titel van slechts scorende Marvelserie over van Ms. Marvel.

De hype rond nieuwe Marvelprojecten lijkt even te zijn gaan liggen. De nieuwste serie She-Hulk scoort namelijk niet zo goed bij het grote publiek. Hoewel sommige fans blij waren met hoe het personage werd neergezet, krijgt de serie in het algemeen enorm slechte scores op zowel Rotten Tomatoes als IMDb.

She-Hulk

De serie gaat over advocate Jennifer Walters (Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Al sinds de eerste aflevering is er heel wat kritiek op de serie. Zo vinden verschillende fans dat Marvel de laatste tijd meer focust op kwantiteit dan kwaliteit, waardoor de inhoud wordt verwaarloosd. Velen waren ook niet akkoord met het doorbreken van de vierde wand en het lange wachten op de intrede van Daredevil.

Lage scores

Dat had een grote invloed op de recensies van de reeks. Hoewel She-Hulk: Attorney at Law van de critici op Rotten Tomatoes een score van 87 procent kreeg, gaf het publiek de reeks maar een score van 35 procent. Dat is 45 procent minder dan Ms. Marvel en 55 procent minder dan Moon Knight.

Ook op IMDb ligt de score immens laag. Daar scoort de serie slechts 5,1 op meer dan 140 duizend recensies. Daardoor doet het slechter dan Ms. Marvel, dat een 6,2 kreeg. Het is duidelijk dat Marvelfans niet langer liefhebber zijn van alle mogelijke projecten. En met de vele projecten die nog in het verschiet liggen, zullen fans mogelijk alleen nog maar kieskeuriger worden.

Meer
Lees meer...