Solonummer Jin (BTS) zou samenwerking met Coldplay zijn

Jin is het volgende lid van BTS dat een solonummer zal uitbrengen. Dat liet hij zelf al weten tijdens het concert van BTS in Busan. Later werd dit ook nog eens bevestigd in het statement van Big Hit Music over de legerdienst van BTS. We wisten ook al dat Jin voor zijn solo samenwerkte met een andere artiest en dat zou nu Coldplay zijn.

Hoewel BTS onlangs aankondigde dat ze hun verplichte legerdienst zullen volbrengen, betekent dat nog steeds niet dat fans van BTS zich zullen vervelen. Zo komt er deze maand nog een solonummer (mogelijk verschillende) van Jin. Daarvoor zou hij samenwerken met Coldplay.

Collab met Coldplay

Tijdens het concert ‘Yet To Come in Busan’ liet Jin al weten dat zijn solonummer een collaboratie is. “Ik kon voor het nummer samenwerken met iemand waar ik zelf fan van ben”, sprak Jin toen. Volgens de Zuid-Koreaanse media zou het gaan om een samenwerking met Coldplay. Dit nieuws werd niet bevestigd door Big Hit Music, maar het werd ook niet ontkent. Het enige wat het agentschap loste was: “De exacte details van de datum en tijd, collaboratie en meer zullen later gedeeld worden.”

BTS werkte eerder dit jaar nog samen met Coldplay voor het nummer My Universe. Maar nu zal er dus nog een samenwerking komen tussen de Britse en de Zuid-Koreaanse band. Dit zou ook kunnen verklaren waarom Jin in september voor enkele dagen naar Los Angeles reisde, waar Coldplay op dat moment aan het touren was. In het statement over de legerdienst van BTS kwamen we ook al te weten dat de solo van Jin nog deze maand zal verschijnen. Wellicht zal de officiële bevestiging dus binnenkort komen.

Bekijk hier nog eens de videoclip van My Universe van Coldplay en BTS:

Meer
Lees meer...