Sony werkt aan nieuwe Marvelfilm ‘El Muerto’ met rapper Bad Bunny

Nadat Sony liet weten bezig te zijn aan Venom 3 en een vervolg op Ghostbusters: Afterlife, had het ook nog Marvelnieuws. De studio zou namelijk bezig zijn aan een film rond het personage El Muerto. Die film zou in 2024 uitkomen met rapper Bad Bunny in de hoofdrol.

Hoewel er al heel wat projecten zijn overgestapt naar Marvel Studios, heeft Sony nog steeds de rechten van een aantal andere Marvelhelden. Zo heeft het bedrijf nog steeds inspraak in de Spider-Man-films en maakte het laatst ook Morbius. Ook in de toekomst wil Sony verdergaan met het verfilmen van Marvelverhalen. In 2024 zou El Muerto uitkomen. Ook Madame Web met Dakota Johnson staat op de planning.

El Muerto

De superheld El Muerto is niet meteen een van de bekendste personages uit de comics, maar toch waagt Sony zijn kans. El Muerto heet in het echt Juan-Carlos Sanchez. In de comics komt het personage niet vaak voor, maar wat we wel weten is dat hij een worstelaar is en niet zo graag gezien wordt door Spider-Man.

El Muerto krijgt zijn superkracht door een bepaald masker dat van groot belang is voor zijn familie. Sanchez wil in de eerste plaats zo ver mogelijk weg blijven van het hele superheldengebeuren, maar wanneer zijn vader sterft, neemt hij het masker toch op. Hoe dat zich zal vertalen in een film, valt af te wachten.

De rol van Juan-Carlos Sanchez zal worden gespeeld door rapper en acteur Bad Bunny. Dat is de artiestennaam van de 28-jarige Benito Antonio Martínez Ocasio. Bad Bunny was in 2021 de meest beluisterde artiest op Spotify en won ook een Grammy Award voor Beste Latin/Urban album. Daarvoor was hij een bekende worstelaar. Perfect voor de rol van El Muerto dus, die ook in de film heel wat zal worstelen.

Meer
Lees meer...