‘Spider-Man: Across The Spider-Verse’-release is uitgesteld tot 2023

Slecht nieuws voor de Marvelfans. De release van de tweede Spider-Verse-film is namelijk uitgesteld naar juni 2023. Oorspronkelijk zou de film in april 2022 uitkomen, maar die release werd eerder al verplaatst naar oktober 2022. Nu is ook die datum veranderd en komt de film pas in juni 2023 uit.

Spider-Man: Across The Spider-Verse komt later uit dan gedacht. De tweede film over Miles Morales is er een waar enorm naar uitgekeken wordt, maar toch zullen fans nog tot juni 2023 moeten wachten. Dat meldt Screen Rant. De eerste film Spider-Man: Into The Spider-Verse, uit 2018, was de eerste film waarin we Spider-Mans uit verschillende universums te zien kregen.

Spider-Man: Across The Spider-Verse

In de film Spider-Man: Across The Spider-Verse krijgen we, net zoals in de vorige film, het verhaal van Miles Morales (Shameik Moore) te zien. Dat verhaal neemt ons mee doorheen een multiverse, waardoor we ook verschillende Spider-Man-varianten leren kennen. In de eerste film waren dat onder andere Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) en Gwen Stacy (Hailee Steinfeld). Zij zullen in Spider-Man: Across The Spider-Verse terugkeren. Daarnaast zal ook een nieuw personage, Spider-Woman, haar intrede maken. Die rol zal worden ingesproken door actrice Issa Rae.

Maar het zal dus nog even duren vooraleer we alles op het grote scherm te zien krijgen. De release stond normaal gepland voor oktober 2022. Dat zal nu dus 2 juni 2023 worden. Origineel heet de nieuwe film Spider-Man: Across The Spider-Verse Part One. Het tweede deel zal een klein jaar later verschijnen, op 29 maart 2024.

Populariteit

Met die twee releases in het vooruitzicht, is het duidelijk dat de populariteit rond Spider-Man nog steeds heel hard leeft. Eerder maakte Marvel Studios al bekend dat het verder wil gaan met een nieuwe Spider-Man-trilogie met acteur Tom Holland. Daarnaast is de studio ook bezig aan een nieuw project, Madame Webster, waarin de superheld ook te zien zal zijn. Het is dus duidelijk dat zowel Sony als Marvel nog lang willen doorgaan met de verhalen en het personage.

Bekijk hier de eerste beelden van Spider-Man: Across The Spider-Verse:

Meer
Lees meer...