Left Right
scrollTop top

Sophie Turner deelt kiekjes van tijdens haar zwangerschap


Sophie Turner Joe Jonas
© Isopix

Maandenlang hielden Game of Thrones-actrice Sophie Turner en Jonas Brother Joe Jonas hun zwangerschap geheim. Ondertussen zou het koppel een dochtertje hebben gekregen, al is dat nieuws nog steeds niet officieel bevestigd. Het is nu wél officieel dat Sophie Turner zwanger is geweest, want de actrice deelde verschillende zwangerschapsfoto’s op sociale media.

Zwangerschapsfoto’s delen eens de baby (bijna) geboren is, lijkt wel een trend geworden onder celebrity’s de voorbije maanden. Na Gigi Hadid en haar miraculeuze fotoreeks, is het deze keer de beurt aan Game of Thrones-actrice Sophie Turner.

Bikini’s en pyjama’s

De foto’s van Sophie Turner (die ondertussen al een dochtertje zou hebben gekregen) zijn minder professioneel, maar des te liever. De actrice deelde kiekjes uit het zwembad (inclusief hondje) en in een pyjama (inclusief Joe Jonas‘ hand).

Bekijk hier de liefdevolle foto’s

View this post on Instagram

? ? ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

View this post on Instagram

? ? ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

View this post on Instagram

? ? ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Baby daddy

Bevestigen dat ze bevallen was, deed Sophie Turner met een simpel bijschrift bij een foto die ze deelde voor de verjaardag van Joe Jonas. “Gelukkige verjaardag aan m’n geliefde/bub/baby daddy“, had de actrice onder een foto van hen samen geschreven.

Willa?

Eind juli staken geruchten de kop op dat het koppel een kindje had gekregen. Het meisje zou de naam Willa gekregen hebben. Die informatie hebben de zanger en actrice nog niet bevestigd. Wie weet is het meisje wel te zien op één van de volgende kiekjes van Sophie Turner, fingers crossed!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443