Soundos El Ahmadi kondigt vijf extra comedyshows aan in België

Sinds haar passage in De Slimste Mens ter Wereld is Soundos El Ahmadi razendpopulair in ons land. De Nederlandse comédienne begint dan ook volgend jaar aan een comedytour langs Belgische zalen en daarvan zijn al dertien shows volledig uitverkocht. Om nog meer fans de kans te geven haar te zien, heeft Soundos nu vijf extra speeldata aangekondigd.

De 41-jarige Soundos El Ahmadi had haar eerste comedyshow al in 2010. Toch duurde het tot nu voor ze ook in België doorbrak. Die doorbraak dankt Soundos aan haar zeer geslaagde deelname in De Slimste Mens ter Wereld. Daar bleef ze drie afleveringen zitten en bracht ze heel wat kijkers aan het lachen.

Comeback Kid

Kort na die deelname kondigde Soundos aan dat ze in 2024 zou beginnen met een comedytour in ons land. Dat doet ze met die show Comeback Kid, die sinds 2021 al in Nederland te zien was. Al snel bleek hoe populair Soundos op korte tijd geworden was in België, want alle speeldata van Comeback Kid waren meteen uitverkocht. Sindsdien heeft de Nederlandse comédienne al meermaals nieuwe data toegevoegd.

Dat doet ze nu dus opnieuw. Naast de dertien eerder aangekondigd shows komen er vijf nieuwe. Het gaat om een show op donderdag 7 maart in het Trixxo Theater in Hasselt, op woensdag 3 april in de Stadsschouwburg in Antwerpen, op donderdag 18 april in Kursaal in Oostende en twee shows in het Capitole in Gent, namelijk op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli.

Tickets

Tickets voor deze vijf shows zijn vanaf donderdag 23 november om 13 uur te koop via de website soundos.nl. Op Instagram liet Soundos ook nog weten er alles aan te zullen doen zodat iedereen die wil haar volgend jaar in ons land aan het werk kan zien.

Meer
Lees meer...