‘De Slimste Mens ter Wereld’: Soundos is verbaasd over de lengte van Erik: “Jij past in m’n tas”

Het is vanavond al tijd voor de zevende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Alex Agnew en Aimé Claeys het gezelschap krijgen van de tweede Nederlandse deelnemer van het seizoen. Het gaat om de comédienne Soundos El Ahmadi. En die heeft een bijzondere opmerking over presentator Erik Van Looy.

De tweede week van De Slimste Mens ter Wereld is al toe aan z’n derde aflevering. Een strategische fout betekende gisteren het einde voor Gustaph, waardoor Alex Agnew doorstoot naar z’n zevende aflevering en Aimé Claeys voor de tweede keer mag plaatsnemen in de oranje zetels van De Slimste Mens. Zij worden vanavond uitgedaagd door Soundos El Ahmadi, die duidelijk geen blad voor de mond neemt.

“Nogal hypocriet”

In de teaser voor de zevende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld krijgt Soundos El Ahmadi de gekende vraag of ze De Slimste Mens ter Wereld zou kunnen worden. “Absoluut niet”, is het duidelijke antwoord. “Ik heb zelfkennis en mijn algemene kennis is gewoon niet aanwezig. Ik ben wel intelligent, maar wel gewoon over drie bepaalde onderwerpen en daar houdt het een beetje bij op.”

Erik zegt daarna dat Soundos wel over alles een mening heeft. “Niet over alles”, klinkt het. “Want ik denk dat we in een tijdperk leven waarin mensen denken dat hun mening heel belangrijk en heilig is en ik denk dat mensen vaker hun mond mogen houden. Maar dat doe ik niet. Dus ik ben nogal hypocriet.”

“Jij past in m’n tas”

Nadien vertelt Soundos dat ze Alex Agnew ziet als een van de grootste sterren van België en hem al kent van toen ze 24 jaar was. “Twee jaar geleden dus”, voegt de 41-jarige comédienne daar al grappend aan toe. Soundos weet van zichzelf dat ze een grote persoonlijkheid heeft. “You love me or you hate me“, klinkt het. “Mijn moeder heeft altijd gezegd: ‘De dag dat iedereen je leuk vindt, is de dag dat je middelmatig bent en niet goed bezig bent’. En ik ben niet middelmatig.”

Daarop antwoordt Erik dat hij waarschijnlijk wel middelmatig is. “Nee, je bent niet middelmatig”, stelt Soundos hem gerust. “Je bent wel klein! Toen ik je voor het eerst in het echt zag, dacht ik deze man past in mijn tas.” Erik voegt daaraan toe: “Ik kan twee keer in jou denk ik”, waarop hij een gevatte: “Nou, laten we dat niet proberen” terugkrijgt. “Buy me dinner first“.

Het belooft dus een grappige aflevering te worden van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...