‘Special Forces: Wie Durft Wint’: Maakt de tweede aflevering nieuwe slachtoffers?

Volgende week is het tijd voor de tweede aflevering van Special Forces: Wie Durft Wint. Daarin worden de overgebleven deelnemers nog steeds hard aangepakt en getest. In de eerste aflevering moest het programma zelfs al afscheid nemen van één kandidaat en ook deze week lijkt een tweede vertrek niet ver weg.

Elf bekende Vlamingen die fysiek en mentaal worden uitgedaagd in een woestijn. Dat is de samenvatting van het nieuwe Special Forces: Wie Durft Wint dat sinds gisteren te zien is op VTM. Daarin zagen we Koen Wauters, Ann Wauters, Georges-Louis Bouchez, Francisco Schuster, Laura Tesoro, Nick Bril, Steven Laureys, Hannelore Simoens, Dirk Van Tichelt, Davy Parmentier en Francesco Planckaert.

Die laatste keert de volgende aflevering al niet meer terug door een schouderblessure. Maar ook voor Georges-Louis Bouchez ziet het er niet goed uit. Hij kreeg te horen dat hij zich moest herpakken. Hij zal meer inzet en motivatie moeten tonen. Zo niet, dreigt voor hem de uitsluiting.

Special Forces: Wie Durft Wint

In het nieuwste realityprogramma van VTM staan enkele BV’s voor een van de grootste uitdagingen van hun leven. Ze worden midden in de woestijn onderworpen aan een training van de Special Forces. Daar strijden ze niet tegen elkaar, maar vooral tegen zichzelf.

Het is dus geen wedstrijd, maar ze kunnen op elk moment wel verwijderd worden door leden van de Special Forces. En dat is vorige week ook al meteen gebeurd wanneer Francesco Planckaert een schouderblessure opliep. Hij wou zelf nog doorzetten, maar moest uiteindelijk het programma toch verlaten.

Georges-Louis Bouchez

Ook in de tweede aflevering staat er misschien één kandidaat op vertrekken. Al sinds vorige week ligt politicus Georges-Louis Bouchez onder vuur. Hij kreeg een waarschuwing dat hij niet voldoende zijn deel deed in de groep en dat hij orders niet opvolgde. Eén dag krijgt hij om zich te herpakken. Deze maandag zullen we dus zien of hij genoeg zijn best doet om bij de groep te mogen blijven.

Maar ook naast Bouchez houden de leden van de Special Forces nog kandidaten extra in de gaten. Zo lijken kok Nick Bril en journaliste Hannelore Simoens ook extra blessuregevoelig én krijgt acteur Francisco Schuster te kampen met hoogtevrees.

Bekijk de preview van de aflevering hier:

Special Forces: Wie Durft Wint is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...