Speciale ‘Loki’-saus nu ook verkrijgbaar bij McDonald’s België

Volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Loki op Disney+. Als promotie voor het tweede seizoen werkte Marvel samen met McDonald’s voor een speciale ‘Sweet ‘N Sour Sauce’. Die is al een tijdje te vinden in een beperkt aantal regio’s, maar komt nu ook naar ons land.

Het tweede seizoen van de Disney+-reeks Loki staat voor de deur. Daarin zullen zowel Loki (Tom Hiddleston) als Mobius (Owen Wilson) terugkeren. Maar ook Sylvie (Sophia Di Martino) zal opnieuw te zien zijn. Zij speelde een belangrijke rol in een opvallende teaser.

McDonald’s

Die teaser werd vorige maand gedeeld door de fastfoodketen McDonald’s. In de teaser, die amper 15 seconden lang is, gaat Loki samen met Mobius en een nog onbekende gevangene van het TVA naar een filiaal van de fastfoodketen. Daar treffen ze Sylvie aan achter de kassa. Waarom ze daar precies zijn, kwamen we nog niet te weten.

Maar het bleef niet enkel bij de teaser. In verschillende landen kon je namelijk al meteen een speciale saus kopen bij McDonald’s. Het ging om de ‘Sweet ‘N Sour Sauce’ die ook te zien is in Loki. Bij ons was de saus nog niet meteen beschikbaar, maar dat zal nu wel het geval zijn. In totaal zullen er drie zogenaamde “As Featured In”-menu’s verkrijgbaar zijn bij McDonald’s. Het gaat om een Royal Cheese McMenu, een Filet-O-Fish McMenu en een 6 Chicken McNuggets McMenu met de speciale ‘Sweet ‘N Sour Sauce’.

Bij de drie menu’s kan je de QR-code op de verpakking scannen voor extra content en “superexclusieve merchandise van McDonald’s x Palace. Als je de ‘Sweet ‘N Sour Sauce’ bestelt, kan je het potje scannen voor een bijzondere Augmented Reality-ervaring en een sneak peek voor het tweede seizoen van Loki.

Bekijk hier de teaser van het tweede seizoen van Loki die gedeeld werd door McDonald’s:

https://www.youtube.com/watch?v=mOiigWeJXnA

Het tweede seizoen van Loki is vanaf 6 oktober te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...