‘Spider-Man 2’ nu beschikbaar voor Playstation

Een van de meest populaire games op PlayStation 5 is terug met een tweede versie. In de eerste Spider-Man maakten we al kennis met Peter Parker en enkele slechteriken, maar in Spider-Man 2 komen daar nog heel wat nieuwe gezichten bij. Zo zijn er voor het eerst twee speelbare Spider-mannen én zien we heel wat bekende locaties uit films terug.

Al sinds de komst van de PlayStation 5 en het eerste Spider-Man-spel in 2018, lijken de twee een match made in heaven. De eerste editie werd al snel een grote favoriet en kon met zijn vernieuwingen, extra gedetailleerde gameplay en verwijzingen naar de comics een nieuw tijdperk beginnen. Het gamma is ondertussen al aangevuld met onder andere Spider-Man: Miles Morales en nu dus ook met het nieuwe Spider-Man 2.

Spider-Man 2

In de nieuwe game zijn er voor het eerst twee speelbare Spider-Mans. Zo kan je met zowel Peter Parker als Miles Morales spelen. Die hebben elk hun verschillende verhaallijnen en krachten. Daarnaast zijn ook de gebieden uitgebreid met de twee nieuwe New Yorkse stadsdelen Brooklyn en Queens.

Net zoals in de eerste versie zijn er ook nu heel wat slechteriken te verslaan. Zo zijn aan deze game onder andere Lizard, Kraven the Hunter en een aangepaste versie van Venom toegevoegd. Iets wat de echte fans van de game ook nog hopen terug te zien in de Marvel- en Sonyfilms van de superheld.

Nieuwe ontwikkelingen

Peter Parker en Miles Morales zijn veranderd sinds de vorige games. Dat betekent dat hun mogelijkheden ook zijn gewijzigd. De gadgets werden door Insonniac Games verbeterd en nog beter geïntegreerd met het combosysteem. Op die manier lijkt alles nog echter en heb je als speler meer vat op wat er gebeurt. Enkele dagen geleden deelde PlayStation een laatste trailer waarin te zien is dat de game écht op een film lijkt.

Spider-Man 2 is nu beschikbaar voor PlayStation.

Meer
Lees meer...