‘Squid Game’-hoofdrolspeler Lee Jung-jae maakt Instagram en heeft meteen een miljoen volgers

Squid Game is dé reeks van het moment. Daarbij leerde de hele wereld de Koreaanse acteur Lee Jung-jae kennen. En om iets terug te doen voor zijn vele nieuwe fans heeft de acteur nu Instagram aangemaakt. Hoewel hij de kneepjes van het vak nog moet leren, wist hij wel in no time een miljoen volgers te verzamelen.

Door de populariteit van Squid Game heeft de Zuid-Koreaanse acteur Lee Jung-jae (48) er plots miljoenen fans bij. Dat motiveerde hem om zijn eerste stapjes op Instagram te zetten en ook daar heeft hij succes.

Lee Jung-jae

In Zuid-Korea is Lee Jung-jae al jaren bekend. Al sinds 1993 is hij daar te zien in verschillende films en televisiereeksen. Maar zijn hoofdrol als Seong Gi-hun in Squid Game zette hem ook internationaal op de kaart. Lee maakte daarom een instagram-account aan. En na amper één dag heeft hij al meer dan een miljoen volgers.

De eerste Instagram-foto van Lee Jung-jae was een selfie. Die kreeg de boodschap: “Is dit hoe het moet?”. De foto kreeg ondertussen al meer dan een miljoen likes.

De tweede Instagram-post van Lee was een filmpje. In dat filmpje zien we hoe hij samen met zijn beste vriend en zakenpartner (en mede-acteur) Jung Woo-sung de scène van Squid Game in de metro naspeelt.

Bekijk hier de trailer van Squid Game:

Hier vind je onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...