‘Squid Game’-regisseur Hwang Dong-hyuk werkt aan nieuwe film: “Gewelddadiger dan ‘Squid Game'”

Hwang Dong-hyuk, de regisseur van de Zuid-Koreaanse succesreeks Squid Game werkt momenteel aan een nieuwe film. Nu heeft hij voor het eerst gesproken over die film waaraan hij nu al enige tijd werkt. En dat klinkt alvast veelbelovend.

Vorig jaar had Hwang Dong-hyuk met Squid Game zijn eerste grote hit te pakken. En daar stopt het duidelijk niet voor de Zuid-Koreaanse regisseur. Het tweede seizoen van Squid Game werd al bevestigd, maar ondertussen werkt hij ook aan een film. En daar komen we nu wat meer over te weten.

Killing Old People Club

De film is gebaseerd op het boek Killing Old People Club, geschreven door de Italiaanse auteur Umberto Eco. In een interview met MipTV vertelde Hwang al wat meer over de film, die als werktitel KO People Club kreeg. Zo liet hij weten dat hij al 25 pagina’s van het script afgewerkt had.

Hwang verklapte ook al wat meer over wat we van de film mogen verwachten. Daarbij liet hij weten dat het een “controversiële film” zal worden en dat het “gewelddadiger zal zijn dan Squid Game“. En wie de Netflixreeks gezien heeft, weet dat we ons dan mogen verwachten aan een driedubbele portie geweld. Hwang grapte tot slot ook dat hij zich na de release van de film zal moeten verstoppen voor bejaarden.

Het is nog niet duidelijk wanneer de film zal verschijnen. Het tweede seizoen van Squid Game heeft wel al een richtdatum gekregen. Zo wordt het vervolg van de Netflixreeks verwacht in 2024.

Meer
Lees meer...