Stromae speelt indrukwekkend ‘Tiny Desk Concert’

Stromae was te gast bij Tiny Desk Concert van NPR. De Belg speelde daar vier nummers, waaronder drie van zijn nieuwste album ‘Multitude’, maar ook zijn megahit Alors on Dance. Stromae werd bijgestaan door muzikanten en zangeressen en bracht een overweldigend optreden.

De Belgische zanger Stromae heeft een optreden gegeven bij Tiny Desk Concerts. Daarbij geven artiesten van over de hele wereld het beste van zichzelf in een intieme setting. Stromae bracht vier uiteenlopende nummers die samen toch een mooi geheel brachten.

Stromae

Na een pauze van meer dan 7 jaar, keerde Stromae vorig jaar terug naar de muziekwereld. Hij dropte in oktober 2021 als verrassing het nummer Santé en later volgde ook L’enfer uit het niets. In maart van dit jaar verscheen met ‘Multitude’ het nieuwste album van Stromae. Ondertussen groeide een remix van Alors on Dance uit tot een hype op TikTok. Dat alles zorgde ervoor dat de populariteit van de Belg een enorme boost kreeg. Daadoor kon Stromae al optreden op enkele grote podia. En daar mag hij nu nog een heel klein, maar toch imposant podium aan toevoegen.

Stromae gaf namelijk een Tiny Desk Concert voor NPR. Tijdens zijn concert, waarbij de zanger bijgestaan werd door enkele muzikanten en zangeressen, bracht Stromae in totaal vier nummers. Het ging daarbij om L’enfer, Santé, Alors on Danse en Mon Amour. Dat laatste nummer bracht Stromae volledig a capella met zijn muzikanten als vocale ondersteuning. Bij het optreden waren ook enkele gelukkige fans aanwezig die het duidelijk konden smaken.

Bekijk hier het Tiny Desk Concert van Stromae:

Meer
Lees meer...