RM (BTS) krijgt eigen ‘Tiny Desk Concert’ na lancering ‘Indigo’

RM van BTS heeft vandaag z’n soloalbum ‘Indigo’ gelost. Om dat te vieren heeft hij al meteen een Tiny Desk Concert gegeven. Tiny Desk Concert is een concept van NPR, waarbij artiesten een intiem concert geven in een kleine ruimte. BTS deed dit al eens als groep, maar nu was het de beurt aan RM in z’n eentje.

De nieuwste release van BTS is het soloalbum van RM (Kim Nam-joon). Hij was vandaag al meteen te gast bij Tiny Desk Concert van NPR. De rapper bracht er zowel nummers van zijn nieuwe album ‘Indigo’ als ouder werk.

RM

Tijdens zijn Tiny Desk Concert bracht RM drie nummers. Hij opende zijn miniconcert met het nummer Seoul van zijn mixtape ‘Mono’ uit 2018. Vervolgens bracht hij twee songs van zijn nieuwe album ‘Indigo’ dat vandaag verscheen. Het ging daarbij om Yun (with Erykah Badu) en Still Life, het nummer dat een samenwerking is met Anderson .Paak.

RM werd voor de drie nummers begeleid door een vierkoppige liveband. Gitarist van dienst was daarbij RM’s persoonlijke vriend John Eun, die ook verschillende nummers op ‘Indigo’ producete. DOCSKIM die eveneens enkele tracks van ‘Indigo’ producete, nam plaats achter het keyboard. Jaeshin Park was bassist van dienst en de drums werden bespeeld door JK Kim.

Bekijk hier het Tiny Desk Concert van RM van BTS:

Meer
Lees meer...