Taylor Swift krijgt rol in film ‘Canterbury Glass’ naast onder andere Christian Bale, Margot Robbie en Matthias Schoenaerts

Zangeres Taylor Swift zal binnenkort te zien zijn op het grote scherm. Ze heeft namelijk een rol te pakken in de film Canterbury Glass, waarin Christian Bale de hoofdrol zal spelen. Naast Bale zullen ook onder andere Robert De Niro, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy en onze Belgische trots Matthias Schoenaerts in de film te zien zijn.

Regisseur David O. Russell komt binnenkort met een nieuwe film. Russell is bekend van films als The Fighter (2010), Silver Linings Playbook (2012) en American Hustle (2013), films die allemaal Oscarnominaties in de wacht sleepten voor de acteurs en/of actrices die erin meespeelden. Russells laatste wapenfeit dateert uit 2015. Toen regisseerde hij de film Joy met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Sindsdien is het stil rond de regisseur. Maar binnenkort komt hij terug met een film die nu al indrukwekkend is door de absolute sterrencast.

Canterbury Glass

Er is nog niet zo veel geweten over de film Canterbury Glass. Wat we wel weten is dat het gaat om een kostuumdrama waarin een dokter en een advocaat een samenwerking aangaan. Hoewel we maar weinig weten over het plot is er wel al heel wat bekend over de cast. Die zal indrukwekkend zijn met naast Taylor Swift ook de volgende namen: Matthias Schoenaerts (Rundskop), Christian Bale (The Dark Knight), Robert De Niro (The Godfather), Margot Robbie (Suicide Squad), John David Washington (Malcolm & Marie), Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Zoë Saldana (Avatar), Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), Michael Shannon (The Shape of Water), Timothy Olyphant (Fargo), Chris Rock (Madagascar), Mike Myers (Austin Powers), Andrea Riseborough (Birdman) en Alessandro Nivola (American Hustle).

Het is niet de eerste keer dat Taylor Swift te zien is in een film. Zo had ze al rollen in Valentine’s Day, The Giver en de niet al te best gesmaakte musical Cats. Welke rol de zangeres zal spelen in Canterbury Glass is nog niet bekend. De film zal als alles goed gaat nog dit jaar uitkomen.

Meer
Lees meer...