Taylor Swift verandert lyrics ‘Karma’ tijdens tour en fans worden gek

Zangeres Taylor Swift is na een korte pauze weer volop op tour met haar ‘The Eras Tour’. Dit najaar is ze te zien in verschillende stadions in Zuid-Amerika en Mexico. Zo stond ze afgelopen weekend in Buenos Aires in Argentinië. De fans die bij dat concert aanwezig waren kregen ook meteen een verrassing. Swift paste namelijk haar songteksten aan en verwees daarmee naar haar nieuwe vriend, sportman Travis Kelce.

Taylor Swift was nooit populairder dan nu. De 33-jarige zangeres heeft er het Noord-Amerikaanse deel van haar compleet uitverkochte ‘The Eras Tour’ al opzitten en ondertussen kan je de concertvideo daarvan ook wereldwijd in de cinema bekijken. In de zomer van 2024 komt Taylor Swift naar Europa, maar eerst is Zuid-Amerika aan de beurt. Daar kwam de zangeres alvast verrassend uit de hoek.

Buenos Aires

Afgelopen weekend stond de zangeres dus in het Estadio River Plate in het Argentijnse Buenos Aires. Die concerten kwamen eerder al in het nieuws toen bekend raakte dat sommige Argentijnse fans al maanden stonden te kamperen. Daar organiseerde een groep mensen een soort minicamping waarbij je als fan minstens 60 uur per week aanwezig moest zijn om niet geschrapt te worden.

De fans die het uiteindelijk tot de eerste rij geschopt hebben, kregen wel waar voor hun geld en geduld. Het concert van Swift in de Argentijnse hoofdstad gaat namelijk al enkele dagen viraal. Dat komt door de aanwezigheid van American Footballer Travis Kelce en omdat Taylor een paar van haar lyrics tijdens het concert aanpaste.

Karma

De meest gedeelde video’s van het concert zijn die waarop de zangeres het lied Karma brengt. Dat lied staat op haar nieuwste album ‘Midnights’ en komt voor in het laatste deel van haar optreden. Tijdens dat lied besliste Taylor Swift namelijk om een klein deel van haar lyrics aan te passen. Hoewel ze normaal “Karma is the guy on the screen” zou zingen, zong ze nu “Karma is the guy on the Chiefs“.

Dat was een duidelijke verwijzing naar sportman Travis Kelce die American Football speelt bij de Kansas City Chiefs in de NFL. Kelce was zelf ook aanwezig tijdens het concert en kon – samen met Taylors vader – smakelijk lachen om de verwijzing. Kelce en Swift worden al enkele maanden samen gespot en steken hun relatie niet meer onder stoelen of banken.

Na afloop van haar concert in Buenos Aires liep Swift dan ook richting haar nieuwe vriend om hem te omhelzen. De reacties op het internet zijn alvast immens.

Meer
Lees meer...